Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2021
humor

Hotýlek na Islandu
(8x)
Lucy nic nechybí, má dobrou práci v hotelu a přítele. Jenže stačí jedna jediná nehoda a vše se změní – dostane padáka a kopačky. Její život je náhle v troskách, nedaří se jí najít novou práci, úspory docházejí a už brzy nezbude nic jiného než se přestěhovat zpátky k rodičům, a to za žádnou cenu nechce. Takže když jí personální agentura nabídne místo manažerky hotýlku Polární záře na Islandu, okamžitě přijme i přes to, že nesnáší zimu.
humor

Hotýlek na Islandu

359 Kč
Z mého severoitalského deníku
„Ano, i jeden polibek může být polibkem smrti. Což je obzvláště tady, ve vroucí Itálii, katastrofa. Emoce a láska se nedají vměstnat jen do žhavých pohledů a slov, cezených přes roušku jako špagety přes sítko...“ Jak prožívá těžkou koronavirovou pandemii v Itálii roku 2020 česká rodina v dolomitském podhůří?
humor

Z mého severoitalského deníku

251 Kč
Někdo mě má rád
(1x)
Jiří Ovčáček, historicky první člověk v dějinách České republice, který zastává funkci jak první dámy, tak i viceprezidenta, míří plnou parou do učebnic dějepisu.
humor

Někdo mě má rád

323 Kč
Kriminálník
Hrdina knihy je po letech propuštěn z vězení a hodlá radikálně změnit svůj život. Jeho vyprávění přeskakuje v čase z minula do budoucna a stává se originální, vtipnou a satirickou kritikou amerického kapitalismu.
humor
Ukázky

Kriminálník

219 Kč
Červený trpaslík - Omnibus
Liiterární podoba kultovního televizního sci-fi seriálu zahrnující čtyří díly (Nekonečno vítá ohleduplné řidiče, Lepší než život, Poslední člověk a Pozpátku).
humor

Červený trpaslík - Omnibus

889 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek
(1x)
Po přestěhování do uličky Dělová začne Bulík chodit do nové školy a hledat si kamarády.
humor

Doktor Proktor a prdicí prášek

269 Kč
Neuvěřitelně šílené příběhy
Tohle jsou ty nejvíc neuvěřitelné a nejbláznivější příběhy, jaké se kdy na světě staly.
humor

Neuvěřitelně šílené příběhy

251 Kč
Ostroočko
Vonnegutův nejčernější román pojednává o člověku, který v dětství nešťastnou náhodou zastřelil těhotnou ženu a v pozdějším životě se k této tragické události - a fatálnímu provinění - musel chtě nechtě neustále vracet.
humor

Ostroočko

178 Kč
Miss Blanka 3.A
Blanka Solařová-Calibaba učí řadu let na americké základní škole ve Spojených arabských emirátech.
humor

Miss Blanka 3.A

260 Kč
Martyho frky! 3
Dlouho očekávané knižní pokračování Martyho Frků je konečně tu! Třetí kniha obsahuje dalších 200 frků - bez cenzury a najdete zde i nové, nikdy nepublikované frky.
humor

Martyho frky! 3

224 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 223 položek
<< < 1 2 3 4 .. 23 > >>