Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
výchova a rodina

Mámo, už to zvládnu samo! - 20%
Samostatné, sebevědomé, spokojené. Je to báječný pocit, když vidíte, že vaše dítě je schopné zvládat životní situace, navazovat vztahy, překonávat překážky, zažívat úspěch, rozvíjet svůj talent, samostatně se rozhodovat, nebýt závislé na čemkoli a na komkoli, užívat si svůj život, žít šťastně a spokojeně.
výchova a rodina
Ukázky

Mámo, už to zvládnu samo!

99 Kč
79 Kč
Nadané dítě - 20%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
výchova a rodina
Ukázky

Nadané dítě

271 Kč
217 Kč
Před úsvitem, po ránu - 20%
Druhé vydání zahrnuje deset esejí o vývoji lidského mozku před narozením, v kojeneckém, batolecím, předškolním a školním věku včetně dospívání.
výchova a rodina
Ukázky

Před úsvitem, po ránu

180 Kč
144 Kč
Nadané děti a jejich rozvoj - 20%
Nadání je obvykle považováno za stabilní rys osobnosti, který je možno objektivně zjišťovat a jehož úroveň předurčuje budoucí profesní a studijní výsledky.
výchova a rodina
Ukázky

Nadané děti a jejich rozvoj

229 Kč
183 Kč
Rizikové chování v dospívání - 20%
Kniha podává přehled o tzv. nové morbiditě mládeže, která v současnosti významně ohrožuje zdraví dospívajících a zvyšuje jejich nemocnost i úmrtnost. Jedná se o tzv. syndrom rizikového chování v dospívání.
výchova a rodina
Ukázky

Rizikové chování v dospívání

169 Kč
135 Kč
Prvotní otisky  a jejich vliv na život člověka - 20%
(1x)
Smyslem této knihy není ještě více komplikovat již tak nelehkou situaci rodičů, ale osvětlit jim, které události prenatálního období vývoje dítěte a porodu na něj mohou mít vliv.
výchova a rodina
Ukázky

Prvotní otisky a jejich vliv na život člověka

195 Kč
156 Kč
Rádce v hádce - 20%
Stephanie Schneider mluví ze zkušenosti. Její praktické náměty k zamyšlení a opatření v rámci první pomoci jako „Taktika urovnávání hádek“ a „Oslava usmíření“ vám mohou pomoci hádky zvládat.
výchova a rodina
Ukázky

Rádce v hádce

135 Kč
108 Kč
Učitel a rodič - 20%
Publikace pojednává o tématu v pedagogické literatuře doposud opomíjeném: o spolupráci školy a rodičů. Je zaměřena především na učitele, který komunikuje s rodiči, vede třídní schůzky a nabízí rodičům další formy spolupráce.
výchova a rodina
Ukázky

Učitel a rodič

254 Kč
203 Kč
Péče o dítě po rozvodu a její úskalí - 20%
Rozvádíte se a není vám nejlépe? Jistě si uvědomujete, že v této nelehké situaci jde především o vaše děti, jimž byste měli věnovat zvýšenou pozornost a něhu, nikoli na ně přenášet své starosti.
výchova a rodina
Ukázky

Péče o dítě po rozvodu a její úskalí

195 Kč
156 Kč
Jak přežít mateřskou - 20%
Blahopřejeme! Týden co týden se na pultech našich knihkupectví objevuje přinejmenším několik desítek nových publikací. Přesto se vám mezi tím množstvím knih podařilo nalézt opravdovou perlu.
výchova a rodina
Ukázky

Jak přežít mateřskou

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>