Nejprodávanější e-knihy - leden 2021

Poslední léto ve městě
(2x)
Znuděný čtyřicátník Leo se náhodně pohybuje Římem, čas tráví v kavárnách, kde ho marní společně se svými přáteli a jedinou láskou. Vlastní ojeté auto, bydlí v pronajatém bytě; neukotvenost se zračí i v jeho v mezilidských vztazích.
Ukázky

Poslední léto ve městě

169 Kč
12 pravidel pro život
(5x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
Ukázky

12 pravidel pro život

278 Kč
Nemilosrdný král
(3x)
New Orleans patří mně. Neznáte moje jméno, ale ovládám všechno, co vidíte – a taky všechno, co nevidíte. Můj vliv nezná hranic a mé požadavky jsou vždy splněny. Nemusel jsem půjčit peníze krachující rodinné palírně, ale těší mě, že je mám v hrsti.
Ukázky

Nemilosrdný král

229 Kč
Zulejka otevírá oči
(8x)
Debut mladé tatarské spisovatelky je napsán ve stylu klasických ruských románů, ve kterých se podrobně zkoumá úděl člověka na pozadí velkých dějinných událostí.
Ukázky

Zulejka otevírá oči

214 Kč
Znamení zla
Jedné chladné listopadové noci v roce 1994 vyhoří jistý dům do základů. Uvnitř se najdou ostatky mladé ženy, zavražděné. Pro obyvatele jihošvédské vesničky Marbäck je to zlomový bod.
Ukázky

Znamení zla

298 Kč
Chci tě zpátky!
O miliardáři Williamu Walkerovi se povídá, že je arogantní a má srdce jako z kamene. Dělat mu osobní asistentku bylo pro Indiu nekonečnou noční můrou. Když se jí naskytla jiná pracovní příležitost, ani na chvíli neváhala a okamžitě po ní skočila.
Ukázky

Chci tě zpátky!

69 Kč
Urozená hospodyně
(1x)
Aby se Nancy nemusela provdat z donucení, otočí se zády ke své hraběcí rodině, uprchne z domova a chce začít pracovat jako kuchařka a hospodyně. Při dlouhé cestě na sever najde nedaleko hostince zraněného muže.
Ukázky

Urozená hospodyně

109 Kč
Nezvratné alibi
(1x)
Závěrečný díl kriminální série Akta Enzo.
Ukázky

Nezvratné alibi

249 Kč
Vánoce s vůní čerstvého chleba
Přílivový ostrůvek Mount Polbearne v Cornwallu a Polly Watefordová, která se na něj po krachu předchozího vztahu a podnikání odstěhovala, aby tam začala nový život, jsou už mnohým čtenářkám známé z předešlých autorčiných knih.
Ukázky

Vánoce s vůní čerstvého chleba

198 Kč
Osamělí
(2x)
Všechno začíná v roce 1969. Během studií v Uppsale se spřátelí šestice mladých lidí. Pořídí si autobus a vyrazí s ním na cestu do východní Evropy. Tento zpočátku bezstarostný výlet jim však přinese zážitky, které je navždy poznamenají.
Ukázky

Osamělí

249 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>