Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
erotika

Hra v masce
Schopná čtyřiadvacetiletá hackerka Emily Milerová, která žije jen svou prací, odjíždí se svým nadřízeným na služební cestu do Londýna. Tam se setkává s potenciálním zákazníkem Christhoperem Brooksem, ředitelem a vlastníkem velké softwarové firmy.
erotika
Ukázky

Hra v masce

49 Kč
Sexie - deníček nymfomanky - 20%
Nezpochybnitelný šarm, nekonečná krása a neodmítnutelná touha a svádění k hříchu – to je divoká Paříž i její divoká obyvatelka Sexie. Užívá si všeho, co se jí nabízí, a nabírá si plnými doušky. Své lechtivé zážitky pak stejně vášnivě, jako je prožívá, i popisuje…
erotika
Ukázky

Sexie - deníček nymfomanky

119 Kč
95 Kč
swingeři.cz - 20%
Už jste zažili vzrušující plánování, složité domlouvání a někdy i příjemné zakončení swingers párty? Pak se při čtení této knihy, psané s autorce vlastním humorným nadhledem, zaručeně pobavíte.
erotika
Ukázky

swingeři.cz

195 Kč
156 Kč
swingeři.cz - tak si to dočteme - 20%
Chcete si dočíst „swingery.cz“? Příběhy, které z nich byly pro svou pikantnost vyřazeny? Příběhy plné odvážných myšlenek a (ne)smělých činů? Tak si to tedy dočteme… ale pozor, nejde o lásku, nejde o romantiku, jde pouze o sex.
erotika
Ukázky

swingeři.cz - tak si to dočteme

148 Kč
118 Kč
Třicátá Marinina láska - 20%
(2x)
Tento román vyvolal v Rusku velké kontroverze a autor byl po vydání obžalován z pornografie. Jde o gradiózní perzifláž - parodii na socialistický realismus budovatelských románů, ale stejně tak jej můžeme vnímat jako existenciální román.
erotika
Ukázky

Třicátá Marinina láska

189 Kč
151 Kč
Vražedná vášeň - 20%
(1x)
Rodící se milostný vztah Liliany a Artura krutě poznamená hrůzný zločin. Oba pracují pro laboratoř vyvíjející revoluční lék proti rakovině – a právě o ten má zájem neznámá skupina zločinců, která se nezastaví před ničím.
erotika
Ukázky

Vražedná vášeň

149 Kč
119 Kč
Leonora a Klementina - 20%
Tři kapitoly z Filozofického románu věhlasného a celou svou tvorbou značně rozporuplného francouzského spisovatele a filozofa, předchůdce prokletých básníků a surrealistů. Ctnostné dívky ve spárech spodiny společnosti a zvrhlé inkvizice.
erotika
Ukázky

Leonora a Klementina

49 Kč
39 Kč
Fifty Shades Darker - Padesát odstínů temnoty - 20%
(5x)
Druhý díl erotického románu o temných touhách v každém z nás…Poté co Anastasia Steeleová na vlastní kůži pocítí, jak temná jsou tajemství Christiana Greye, opouští ho. Přese vše, co se mezi nimi stalo, na něj stále nemůže zapomenout.
erotika
Ukázky

Fifty Shades Darker - Padesát odstínů temnoty

319 Kč
255 Kč
Francouzská Messalina - 20%
Krátká erotická novela neznámého autora s názvem Francouzská Messalina aneb Noci vévodkyně de Polignac.
erotika
Ukázky

Francouzská Messalina

50 Kč
40 Kč
Hříšné vášně - 20%
Hříšné vášně, dílo neznámého autora, pojednávají o skupině mladých aristokratů obojího pohlaví, kteří tráví kratochvilný čas na návštěvě u markýze v loveckém zámečku.
erotika
Ukázky

Hříšné vášně

50 Kč
40 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 49 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>