Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
partnerství

Sex bez zábran - 20%
Nancy Friday patří k nejkontroverznějším postavám sexuální revoluce. Její kniha My Secret Garden (česky Moje tajemná zahrada, 1998) z roku 1973 se stala bestselerem. V Sexu bez zábran se věnuje tabuizovaným erotickým fantaziím a tužbám.
partnerství
Ukázky

Sex bez zábran

199 Kč
159 Kč
Fitness manuál pro ženy - 20%
Publikace je určena ženám všech věkových skupin jako návodná pomůcka při cvičení ve fitness centrech, určitě ji však využijí i fitness trenéři a fyzioterapeuti.
partnerství
Ukázky

Fitness manuál pro ženy

169 Kč
135 Kč
Jak to se mnou mluvíš?! - 20%
Tajemstvím šťastných párů je úspěšný dialog. Čtivá knížka přináší všem ženám a mužům neocenitelné rady, jak se svým partnerem lépe komunikovat, jak namísto výčitek správně naslouchat, jak vyjádřit vlastní pocity, přání a konstruktivně řešit problémy.
partnerství
Ukázky

Jak to se mnou mluvíš?!

168 Kč
134 Kč
Sex jako obohacení života - 20%
Kniha poskytuje návod k tréninku sexuálního reagování a prožívání na základě autorových mnohaletých zkušeností s léčbou různých sexuálních problémů a poruch u mužů i žen.
partnerství
Ukázky

Sex jako obohacení života

152 Kč
122 Kč
Jak přežít mateřskou - 20%
Blahopřejeme! Týden co týden se na pultech našich knihkupectví objevuje přinejmenším několik desítek nových publikací. Přesto se vám mezi tím množstvím knih podařilo nalézt opravdovou perlu.
partnerství
Ukázky

Jak přežít mateřskou

135 Kč
108 Kč
Předčasná ejakulace - 20%
Předčasná ejakulace je po poruchách erekce druhá nejčastější sexuální porucha. Trpí jí zejména mladší muži a dokáže velmi znepříjemnit sexuální život nemocného, ale i jeho partnerky.
partnerství
Ukázky

Předčasná ejakulace

118 Kč
94 Kč
Manželství jako trvalý stres - 20%
Příčiny stresu mohou být různé, jednou z nich je v mnoha případech i manželství. Jsou však partnerské vztahy, které nejsou řešitelné pouhou radou. V tu chvíli přichází na řadu manželská terapie.
partnerství
Ukázky

Manželství jako trvalý stres

169 Kč
135 Kč
Partnerské vztahy aneb Co očekává žena od muže a muž od ženy - 20%
(1x)
Kniha bez zábran o sexu, o tom, po čem touží žena a co očekává muž. Navazuje na knihy Zdenky Blechové o partnerských vztazích - viz kniha Osudový partner, Duchovní partner a Partnerské vztahy v dnešní době.
partnerství
Ukázky

Partnerské vztahy aneb Co očekává žena od muže a muž od ženy

199 Kč
159 Kč
Předrozvodové a rozvodové poradenství - 20%
Ojedinělá publikace volně navazuje na knihu Manželské a rodinné poradenství. Propojením pohledů rodinného psychologa a právníka poskytuje množství informací nezbytných při řešení krizové, rozvodové situace.
partnerství
Ukázky

Předrozvodové a rozvodové poradenství

186 Kč
149 Kč
Jak předejít krizi v manželství - 20%
Manželství je soužití permanentně ohrožované potenciální krizí. Autor s humorem sobě vlastním demytizuje partnerské soužití, popisuje vnější a vnitřní zdroje partnerských problémů a zaměřuje čtenářovu pozornost na konstruktivní řešení problémů.
partnerství
Ukázky

Jak předejít krizi v manželství

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 40 položek
<< < 1 2 3 4