Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
zdraví a výchova dětí

Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Žák s problémovým chováním - 20%
Problémové chování žáků patří ke každodenní realitě škol a školských zařízení. Nelze před ním zavírat oči ani očekávat, že odezní samo nebo že ho vyřeší někdo jiný.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Žák s problémovým chováním

99 Kč
79 Kč
Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Detoxikace pro dlouhý život - 20%
V historii lidstva není detoxikace ničím neznámým, ovšem dnes se více než v minulosti stává podstatnou součástí prevence a léčby chronických nemocí.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Detoxikace pro dlouhý život

99 Kč
79 Kč
Školní poradenství - 20%
Text poskytuje odborný pohled na témata, s nimiž se výchovný poradce v každodenní praxi setkává, a nabízí náměty na řešení problémů, se kterými se musí kompetentně vypořádávat.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Školní poradenství

305 Kč
244 Kč
Techniky učení - 20%
(1x)
Knížka je určena všem, kteří se chtějí snadněji a lépe učit a více si zapamatovat. Díky testu v knize zjistíte, jaký jste studijní typ a jaké metody učení jsou pro vás nejvhodnější. Dozvíte se, jak se správně motivovat, jak při učení ideálně postupovat.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Techniky učení

144 Kč
115 Kč
Dítě a rozvod rodičů - 20%
Rozvod nebo rozchod rodičů je pro dítě vždy náročnou životní situací. Je před ni postaveno a nezbývá mu nic jiného než se s tím smířit a tuto skutečnost přijmout. Mnohdy má však různá úskalí.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Dítě a rozvod rodičů

186 Kč
149 Kč
Problémové chování dětí a mládeže - 20%
Obsah knihy vychází z faktu, že častým zdrojem nežádoucího chování dětí a mládeže jsou chybná osobní pojetí výchovy, učení, vyučování a pedagogické komunikace jednotlivých rodičů, vychovatelů a učitelů.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Problémové chování dětí a mládeže

161 Kč
129 Kč
Psychodidaktika - 20%
Procesy učení a vyučování jsou mnohem složitější, než se původně zdálo. Jejich zákonitosti je však nutné poznat a naučit se je efektivně využívat v pedagogické praxi.Moderní publikace zkušených pedagogů analyzuje mechanismy a typy paměti.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Psychodidaktika

229 Kč
183 Kč
Spratek - 20%
(4x)
Kniha je pozitivním svědectvím o síle pedagogických a terapeutických prostředků, a pedagoga představuje jako přítele, který neváhá pro dítě překonávat různé těžkosti.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Spratek

255 Kč
204 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 110 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>