Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2021
osobnosti sportu

Železné ambice - 11%
Bývalý mistr světa v těžké váze a autor životopisných bestsellerů přinášejí detailní pohled na život a lekce Cuse D’Amata, legendárního boxerského trenéra a náhradního otce Mika Tysona.
osobnosti sportu

Železné ambice

404 Kč
359 Kč
Autoportrét
Biografie a 102 Čigorinových partií, z nichž 99 je s Čigorinovými vlastními komentáři. Obsahuje také výběr z Čigorinových článků. Knihu sestavil Antoní Čížek.
osobnosti sportu

Autoportrét

269 Kč
Kam dolétne sokol - 11%
Jméno Zdeňka Hrubého, bývalého předsedy ČHS a špičkového horolezce není třeba dlouze představovat. Na svém kontě má řadu mimořádných horolezeckých výstupů a také osm osmitisícových vrcholů.
osobnosti sportu

Kam dolétne sokol

351 Kč
312 Kč
Souhvězdí Sparta - 11%
Zbrusu nová kniha o největších osobnostech sparťanské hokejové historie. Autor o legendách klubu sesbíral materiál od bývalých spoluhráčů, díky tomu získává kniha unikátní vhled do jejich životů a představuje slavné hokejisty výjimečně poutavě...
osobnosti sportu

Souhvězdí Sparta

242 Kč
215 Kč
Pavel Srniček Vlastními slovy
Pavel Srniček byl borec. Borec v nejlepším smyslu slova. Jako kluk vyrůstal ve velmi složitých sociálních podmínkách, ale možná právě těžké chvíle z dětství z něj udělaly silného a férového chlapa.
osobnosti sportu

Pavel Srniček Vlastními slovy

89 Kč
Zuzana Hejnová: rychlá holka

Nadaná atletka z Liberce. Nezdolná bojovnice. Rozená vítězka a zároveň skromná dívka. Nadaná atletka, která vždycky věděla, že talent je jenom odrazovým můstkem a sám o sobě ji na vrchol nevystřelí.

osobnosti sportu

Zuzana Hejnová: rychlá holka

62 Kč
Josef Masopust
Publikace přináší první ucelený pohled na život a kariéru legendy našeho fotbalu Josefa Masopusta. Je reprezentativním obrazovým dokumentem založeném na dobových fotografiích, z nichž mnohé nebyly dosud nikdy publikovány.
osobnosti sportu

Josef Masopust

90 Kč
Na dokluzu aneb stále s Blaníkem - 11%
Kniha Na dokluzu je dalším dílem známeho plachtaře a instruktora létání Karla Doudy. Navazuje na úspěšnou knihu Plachtařský sklerotikon. Vtipné i poučné povídky ze sportovního létání pobaví určitě nejen letce.
osobnosti sportu

Na dokluzu aneb stále s Blaníkem

225 Kč
200 Kč
Čistá pravda - 11%
Filozof, hvězda Broadwaye, boxer, zločinec – za tři desetiletí na očích veřejnosti se Mike Tyson vzepřel stereotypům, očekáváním a konvencím.
osobnosti sportu

Čistá pravda

449 Kč
399 Kč
Nešťastná fotbalová legenda - 20%
Knížka o životní a sportovní dráze vynikajícího čs. fotbalisty Ladislava Přády, jemuž v Jižní Americe přezdívali Bílý Pelé, a který svůj mimořádný sportovní talent a slibnou kariéru během několika let utopil v alkoholu.
osobnosti sportu

Nešťastná fotbalová legenda

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 41 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>