Nejprodávanější hudba - leden 2021
hudba

Blues pro tebe
Album, které natočil Originální pražský synkopický orchestr pod vedením pana Pavla Klikara s Jiřím Suchým v roce 1998 nyní vychází v remasterované podobě. Výběr písní sahá k repertoáru Osvobozeného divadla, Semaforu či starým šlágrům a standardům.
hudba

Blues pro tebe

287 Kč
Bonnie Tyler - 13%
Zpěvačka Bonnie Tyler, vlastním jménem Gaynor Hopkins, se proslavila vroce 1977 singly „Lost In France“ a „More Than A Lover“.
hudba

Bonnie Tyler

143 Kč
125 Kč
Folk Swings
Album Folk Swings, je výsledkem jedinečného projektu kapely B-Side Band a producenta Josefa Buchty s legendami české folkové scény a popovými osobnostmi.
hudba

Folk Swings

656 Kč
Furt rovně
Druhé album Mňágy a Žďorp nyní vychází na vinylu v remasterované podobě. Původní vydání následovalo pouhý rok po debutu (1992). Bylo oceněno Cenou Melodie 1993 v kategorii Album roku a Mňága ve stejné anketě tehdy uspěla i mezi kapelami.
hudba

Furt rovně

476 Kč
Homegrown
Homegrown je akustické album kanadského hudebníka Neila Younga, které bylo natočeno v letech 1974 a 1975, avšak v době nahrání nebylo vydáno. Poprvé oficiálně vyšlo v roce 2020.
hudba

Homegrown

521 Kč
Horúce hlavy
Album Horúce hlavy skupiny Bez ladu a skladu nadviazal na jej debutový album Xmetov, a to štýlovo i časovo.
hudba

Horúce hlavy

575 Kč
Hotel Blázen
Vznik kapely Krajina Ró inicioval kapelník legendární skupiny Jablkoň Michal Němec a mezi jeho spoluhráči nechybí ani o čtyři desítky let mladší kytarový talent Tomáš Frolík a zpěvačka Anna Břenková
hudba

Hotel Blázen

269 Kč
Jazz
Jedna z nejlepších dlouhohrajících desek Gustava Broma, nazvaná stručně a výstižně Jazz, zachycuje špičkový brněnský orchestr ve velice tvůrčím období poloviny šedesátých let.
hudba

Jazz

225 Kč
Kráska a zvířený prach
Album Kráska a zvířený prach obsahuje jedenáct původních písní a celkově třináct tracků vzniklých buď pod bdělým aranžérským dohledem Filipa Jelínka nebo jako výsledek společného hráčského ohmatávání a napínání základní struktury písně.
hudba

Kráska a zvířený prach

764 Kč
Live at the Hollywood Palladium
Keith Richards je britský kytarista a zakládající člen kapely The Rolling Stones.
hudba

Live at the Hollywood Palladium

3 509 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 129 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>