Nejprodávanější knihy - leden 2021
sci-fi a fantasy

Železný polibek - 11%
(2x)
Mercy Thompsonová sice umí měnit podobu – její charakter je však pevný. Když jejího bývalého šéfa a učitele zatknou pro vraždu a vlastní lid ho nechá hnít za mřížemi, je na Mercy, aby i navzdory jeho přáním očistila jeho jméno.
sci-fi a fantasy

Železný polibek

305 Kč
271 Kč
Anansiho chlapci - 11%
Když otec Tlustého Charlieho něco pojmenuje, tak to sedí. Jako když dá Tlustému Charliemu jméno ‚Tlustý Charlie’. Dokonce ani teď, po dvaceti letech, se nemůže Charlie Nancy zbavit svého přídomku, jednoho z mnoha zahanbujících ‚darů’...
sci-fi a fantasy

Anansiho chlapci

350 Kč
311 Kč
Černá kniha tajemství - 6%
Napínavá kniha odehrávající se v historických kulisách se žánrově nachází na pomezí klasického dobrodružného příběhu, hororu a pochmurné fantasy. Hlavním hrdinou dobrodružného příběhu určeného dětem od 10 let je chlapec Ladivoj Flígr.
sci-fi a fantasy

Černá kniha tajemství

219 Kč
206 Kč
Dr. Krvemsta aneb Jak se nám vedlo po bombě - 6%
(2x)
Postkatastrofický román popisující osud komunity, která se po atomovém výbuchu snaží přežít. Přes chmurné ladění jde o jeden z nejoptimističtějších Dickových románů.
sci-fi a fantasy

Dr. Krvemsta aneb Jak se nám vedlo po bombě

202 Kč
190 Kč
Fionavarská tapiserie I. Letní strom - 6%
Děj fantasy románu se odehrává částečně v naší současnosti, ale především v magickém světě Fionavar. Je to příběh pětice studentů, které do „prvního světa Tapiserie“ přivede pomocí kouzel mág Loren Stříbroplášť.
sci-fi a fantasy

Fionavarská tapiserie I. Letní strom

246 Kč
231 Kč
Vulkán Vaucansonů - 6%
Ve druhém dílu ze série Donžon se opět setkáme s Králem Prachem a neomaleným králičím rváčem Marvinem Rudým.
sci-fi a fantasy

Vulkán Vaucansonů

253 Kč
238 Kč
Fergus a létající kůň - 6%
(3x)
První z trojice bohatě ilustrovaných knih pro děti od 7 let od známých autorů fantastických příběhů (mj. slavných Kronik Světakraje). Jejich trilogie je plná fantazie, magie a samozřejmě půvabných ilustrací Chrise Riddella.
sci-fi a fantasy

Fergus a létající kůň

203 Kč
191 Kč
Košile noci - 6%
Nakladatelství Argo pokračuje ve vydávání Donžonu jeho dalšími sériemi. Pořadí publikovaných svazků odpovídá chronologii, jak ji zavedl francouzský nakladatel.
sci-fi a fantasy

Košile noci

253 Kč
238 Kč
Hvězdný prach - 11%
(3x)
Na ospalém anglickém venkově, na úsvitu viktoriánské éry, žije si městečko Zeď svůj poklidný život. Zeď, trochu zvláštní jméno pro vesnici. Ta naše je dostala podle impozantní kamenné ohrady, která ji odděluje od přilehlé louky.
sci-fi a fantasy

Hvězdný prach

314 Kč
279 Kč
Kámen a flétna a to ještě není všechno II. - 6%
Druhý díl kultovního románu-pohádky německé fantaskní literatury. Ústřední postavou je mladík, jemuž dal otec jméno Naslouchač, a osud mu opravdu přál: zdědil tajuplný a všemi barvami hrající kámen a magickou stříbrnou flétnu. Ale to ještě není všechno.
sci-fi a fantasy

Kámen a flétna a to ještě není všechno II.

246 Kč
231 Kč
Zobrazuji 541 - 550 z 562 položek
<< < 1 .. 53 54 55 56 57 > >>