Nejprodávanější tituly - leden 2021
erotika

Bez rozloučení
Nora O’Brienová utekla z Indiany do Skotska, přesvědčená, že dělá správnou věc. Po třech letech v nové zemi jí však zůstala jen vina a lítost. Pak do jejího života vstoupil Aidan Lennox, starší, světaznalý a přitažlivý hudební skladatel.
erotika

Bez rozloučení

323 Kč
Justina
(1x)

Ikona erotické literatury spolu s legendou erotického komiksu! V osmnáctém století napsal proslulý markýz de Sade svůj příběh o prokletí dobrých mravů – příběh, který i přes své stáří vychází stále znova a je bezpečně schovaný v mnohých knihovnách.

erotika

Justina

404 Kč
Tři ženy
Objevitelská kniha Tři ženy zobrazuje s hlubokým pochopením a velkou emocionální silou křehkost a složitost ženské touhy i její přetrvávající nerovnoprávnost.
erotika

Tři ženy

313 Kč
Vyšší level
(1x)
Erotický gay román s prvky postapokalyptického thrilleru.
erotika
Ukázky

Vyšší level

129 Kč
Bestie
(4x)
Astera je bestie. Predátorka, která muže ničí a vychutnává si je. Neobvyklá, rafinovaná, dovede vzít za srdce a ve správnou chvíli stisknout pod krkem. Ale co když se jí to jednoho dne vymstí? A co když je to všechno trochu jinak?
erotika
Ukázky

Bestie

79 Kč
Nenasytná
SEX - je opět hlavním tématem další knihy autorky Jany Javorské. Jak se může stát z usazené manželky, která nezná nic jiného než nudu všedního života, zaměstnání, péči o rodinu a manžela, vášnivá a nenasytná milenka prahnoucí dnes a denně po sexu?
erotika
Ukázky

Nenasytná

129 Kč
Dívka s vůní manga
Erotický příběh zasazený do exotického prostředí filipínských ostrovů vznikl na základě poznatků autorky a příběhů, jež během své zahraniční cesty vyslechla od skutečných kněžek lásky, jejich zákazníků nebo starousedlíků.
erotika
Ukázky

Dívka s vůní manga

149 Kč
Hra
Erotický román plný nezřízeného sexu a zároveň i napětí.
erotika

Hra

224 Kč
Satisfakce
Erotický příběh o důsledcích zrady a hříšné vášni.
erotika

Satisfakce

125 Kč
Tango vášně
Kvůli zranění musela úspěšná profesionální tanečnice Julia Vogtová ukončit svou aktivní kariéru. Aby se dál mohla věnovat své vášni, chtěla otevřít taneční školu.
erotika
Ukázky

Tango vášně

49 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 68 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>