Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - leden 2021
světová poezie

Knížka o lidském stínu - 11%
(2x)
Robert Bly, americký básník, esejista a autor „Železného Jana“ v této útlé knížce shromáždil svá čtení z let 1971 a 1983 věnovaná jungovskému konceptu stínu, která doplňuje rozhovor s Boothem a esej o poezii Wallace Stevense.
světová poezie

Knížka o lidském stínu

198 Kč
176 Kč
Lidský řetěz - 11%
(2x)
V básnické sbírce se mísí vzpomínky na rodiče, elegie na přátele, variace na Vergiliovu Aeneidu či na středověkou irskou a moderní francouzskou poezii – básníkův hlas ustavičně rozmlouvá s jinými hlasy a básně dávají prostor životům druhých.
světová poezie

Lidský řetěz

169 Kč
150 Kč
The Beatles všechny písně - 11%
(1x)
Víte, že melodie Yesterday přišla k Paulovi "sama", ale že s textem se dost natrápil, a dokonce chvíli zpíval o míchaných vejcích? Nebo že inspirací pro Johnovu Lucy in the Sky with Diamonds nebylo LSD, ale obrázek jeho syna?
světová poezie

The Beatles všechny písně

719 Kč
639 Kč
Koleno - 11%
Útlá knížka v plátěné vazbě plná morbidního humoru. Příběh kolene, které samo světem jde. Jen koleno, víc nic.
světová poezie

Koleno

171 Kč
152 Kč
Mléko a med - 11%
(4x)
Sbírka básní a krátké prózy o přežití. O lásce a ztrátě, násilí a zneužívání, o ženskosti. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol a každá má jiné poselství. Jedna se snaží léčit zármutek, jiná zase bojuje s všudypřítomnou bolestí.
světová poezie

Mléko a med

314 Kč
279 Kč
The Sun and Her Flowers - 11%
(2x)
From Rupi Kaur, the top ten Sunday Times bestselling author of milk and honey, comes her long-awaited second collection of poetry. Illustrated by Kaur, the sun and her flowers is a journey of wilting, falling, rooting, rising and blooming.
světová poezie

The Sun and Her Flowers

351 Kč
312 Kč
Toto je cesta tvého jména/Oto droga twego imienia - 11%

Polský básník ANDRZEJ SULIMA-SURYN (1952–1998) patří k osobnostem, pro které je poezie životním postojem a psaní záznamem duchovní cesty, ne literaturou. Duší filosof, povoláním tulák a host.

světová poezie

Toto je cesta tvého jména/Oto droga twego imienia

306 Kč
272 Kč
Víš, co má v plínce myš ? - 11%
(2x)
Půvabná kreslená knížka známého belgického spisovatele a ilustrátora Guido van Genechtena, která se brzy stala světovým bestsellerem. S textem básníka Hynka Viléma pobaví jemným humorem a navíc naučí vaše dítě chodit na nočníček.
světová poezie

Víš, co má v plínce myš ?

269 Kč
239 Kč
Výřezy z těla - 11%
Co udělá tělo, když jím prošlehne ničivý milostný cit? A co udělá, když jím proběhne elektrický výboj při mučení? Zkroutí se do oblouku, který se klene mezi první a jednou z posledních sbírek Bernarda Noëla (1930).
světová poezie
Ukázky

Výřezy z těla

242 Kč
215 Kč
Básně / Kde je ten šašek, co nebyl nikdy král? - 11%
(1x)
Jedná se o první český překlad díla. Zrcadlové česko-německé vydání je opatřeno předmluvou a poznámkami v obou jazycích, kniha je doplněna ilustracemi.
světová poezie

Básně / Kde je ten šašek, co nebyl nikdy král?

270 Kč
240 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 59 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>