Nejprodávanější knihy - leden 2021
moderní svět a civilizace

Město naruby - 11%
Skupina urbanistů, sociálních vědců, filozofů, archeologů, ekologů a umělců se pokusila společně nahlédnout na naše postsocialistická, postindustriální a globalizovaná města naruby.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Město naruby

626 Kč
556 Kč
Už je zítra? Aneb jak pandemie mění Evropu - 11%
(1x)
Jak bude vypadat svět po koronavirové pandemii? A nežijeme v něm již nějakou dobu? Neučinila pandemie jen zřejmějšími dlouhodobé trendy? Jak by se měly na ekonomickou krizi v době deglobalizace připravit národní státy a jak Evropská unie?
moderní svět a civilizace

Už je zítra? Aneb jak pandemie mění Evropu

135 Kč
120 Kč
Identita - 11%
(1x)
V roce 2014 napsal Francis Fukuyama, že americké instituce jsou v úpadku, protože státu se ve stále větší míře zmocňují mocné zájmové skupiny. O dva roky později se jeho předpověď vyplnila ...
moderní svět a civilizace

Identita

261 Kč
232 Kč
Konspirační teorie - 11%
Nikdo nemůže popřít, že se v minulosti odehrály věci, jež nikdo nedokázal spolehlivě vysvětlit.
moderní svět a civilizace

Konspirační teorie

314 Kč
279 Kč
Náš dům je v plamenech - 11%
(3x)
V srpnu 2018 se tehdy patnáctiletá Greta Thunberg rozhodla nejít do školy a začít před švédským parlamentem svou pravidelnou páteční stávku za klima, čímž zažehla jiskru globálního hnutí bojujícího s klimatickou krizí.
moderní svět a civilizace

Náš dům je v plamenech

359 Kč
319 Kč
Nová moc - 11%
(1x)
Jeremy Heimans a Henry Timms popisují největší příběhy naší doby – vzestup megaplatforem jako Facebook a Uber, nečekaná vítězství Obamy a Trumpa či náhlý vznik hnutí #MeToo – a odhalují, co za nimi opravdu stojí: nárůst nové moci.
moderní svět a civilizace

Nová moc

359 Kč
319 Kč
Respekt - 11%
(2x)

Kluci o sobě často pochybují – o svém těle i o tom, jestli obstojí, když dojde na vztahy a intimitu. Často přitom tyto pochyby schovávají pod masku tvrďáka. Respekt je ojedinělá příručka o sexu, která se čtenářem mluví naprosto otevřeně.

moderní svět a civilizace
Ukázky

Respekt

269 Kč
239 Kč
Bůh není veliký - 11%
Do rukou se vám dostává kniha od autora označovaného za jednoho z nejskvělejších novinářů naší doby (London Observer), v níž diskuze o úloze náboženství ve veřejném životě získává zcela novou podobu.
moderní svět a civilizace

Bůh není veliký

359 Kč
319 Kč
Podivná smrt Evropy - 11%
(5x)
Douglas Murray brilantně líčí příběh masové imigrace do Evropy – její počátky v poválečném nedostatku pracovní síly, její zintenzivnění při slučování rodin a konečně humanitární ospravedlňování otevřených hranic.
moderní svět a civilizace

Podivná smrt Evropy

376 Kč
334 Kč
Radikalita lásky - 11%
(1x)
Co by se stalo, pokud bychom měli tu možnost projít si revoluční historií 20. století s klást jejím hlavním protagonistům zdánlivě naivní otázky na téma lásky? Proč by měli ti nejradikálnější revolucionáři strach z radikality lásky?
moderní svět a civilizace

Radikalita lásky

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 110 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>