Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
filosofie a náboženství

Důvěrná slova - 20%
Mnoho lidí říká, že netuší, jak by se měli modlit. Oficiální modlitby jim jsou cizí a modlitba vlastními slovy jim činí potíže. Právě pro ně je tato sbírka modliteb, jež mají přirozený a vroucí jazyk a zároveň se týkají každodenních problémů.
filosofie a náboženství
Ukázky

Důvěrná slova

99 Kč
79 Kč
Ježíš uzdravuje tvé srdce - 20%
Setkání s Ježíšem od kořenů proměňuje život člověka a uzdravuje jej v jeho smutku a depresích. Autor se postupně zabývá lidskými vztahy – se sebou, s druhými, s Bohem –, našimi nemocemi, nenávistí, ...
filosofie a náboženství
Ukázky

Ježíš uzdravuje tvé srdce

65 Kč
52 Kč
Život svaté Kateřiny - 20%
Stěžejní dílo české hagiografické literatury, veršovaná legenda Život svaté Kateřiny, datovaná do třetí čtvrtiny čtrnáctého století. Reeditovaný svazek umožňuje dnešnímu čtenáři vnímat půvabný příběh duchovní lásky v původním staročeském znění.
filosofie a náboženství
Ukázky

Život svaté Kateřiny

199 Kč
159 Kč
Tao koně - 20%
V knize Tao koně Linda Kohanov vypráví o svém objevování duchovní podstaty koní za pomoci mytologie, vědeckého výzkumu i svých vlastních zážitků.
filosofie a náboženství
Ukázky

Tao koně

195 Kč
156 Kč
Zapomenutá tajemství hovorů s Bohem - 20%
Gregg Braden po více než dvacet let pátral po důkazech zapomenutého způsobu modlitby, o němž pevně věřil, že existuje...není třeba kvůli tomu začít chodit do kostela ani se učit slova modliteb. Řeč, které Vesmír rozumí, totiž vůbec není tvořena slovy
filosofie a náboženství
Ukázky

Zapomenutá tajemství hovorů s Bohem

149 Kč
119 Kč
Pád do milosti - 20%
(1x)
Milost - rozporuplné slovo, alespoň v češtině. A přece jde o stav bytí, kterého je nám tolik zapotřebí. Adyshanti, mladý u nás ještě neznámý auto, se zabývá příčinami utrpení, které si ale často způsobujeme sami.
filosofie a náboženství
Ukázky

Pád do milosti

152 Kč
122 Kč
Snář - 20%
Kultovní Snář Emanuela Swedenborga mapuje klíčový úsek jeho života od července 1743 do října 1744, dobu, kterou strávil v Holandsku a Anglii.
filosofie a náboženství
Ukázky

Snář

96 Kč
77 Kč
Univerzální zákony života - 20%
(1x)
Tato kniha může vám i vašim blízkým posloužit jako průvodce na cestě osobního rozvoje a pozitivních životních změn. Na mnoha konkrétních příbězích snadno pochopíte a porozumíte tomu, jak svět funguje.
filosofie a náboženství
Ukázky

Univerzální zákony života

190 Kč
152 Kč
100 myšlenkových experimentů ve filozofii - 20%
(1x)
Filozofové rádi vyprávějí smyšlené příběhy. Používají je jako argumenty, jimiž podporují tvrzení o světě, o společnosti, a také o tom, jak bychom měli či neměli jednat. Říkají tomu myšlenkové experimentování.
filosofie a náboženství
Ukázky

100 myšlenkových experimentů ve filozofii

115 Kč
92 Kč
Církevní dějiny - 20%
(1x)
Předložit přehledný a objektivní pohled na dějiny křesťanské církve v období od jejího počátku až do konce středověku představuje obtížný úkol. Autoři se pokusili vytvořit vyvážené, věcné a konfesně nezatížené podání církevních dějin.
filosofie a náboženství
Ukázky

Církevní dějiny

509 Kč
407 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 151 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 16 > >>