Nejprodávanější tituly - leden 2021
výchova a rodina

Nadané dítě - 11%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
výchova a rodina

Nadané dítě

287 Kč
255 Kč
Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
výchova a rodina
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Leváci a jejich výchova
Zhruba každé desáté dítě se narodí jako levák, rodí se však do světa, který je "uzpůsoben" především pro praváky, což s sebou může přinášet řadu obtíží.
výchova a rodina

Leváci a jejich výchova

89 Kč
Vím, co mi chutná.  Dítětem vedené odstavení - 11%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning“ , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
výchova a rodina
Ukázky

Vím, co mi chutná. Dítětem vedené odstavení

268 Kč
238 Kč
Hádám, hádáš, hádáme - 11%
Kniha veršovaných hádanek pro děti ve věku 3 až 7 let je doprovázena vtipnými barevnými ilustracemi. V šesti kapitolách najdeme témata: zvířata, ovoce a zelenina, dopravní prostředky, naše tělo a oblečení, věci kolem nás a rostliny.
výchova a rodina

Hádám, hádáš, hádáme

251 Kč
223 Kč
Malý tyran - 11%
Nejen o příčinách a léčbě dětské panovačnosti, ale o skutečných výchovných potřebách malých dětí.
výchova a rodina

Malý tyran

224 Kč
199 Kč
Co, kdy a jak ve výchově dětí - 11%
(1x)

Kritické periody vývoje, těhotenství, první chvíle spolu, jak na školáky, pocit méněcennosti, výchova k odpovědnosti, strach a úzkost dětí. Prof. Matějček odpovídá na základní otázku: "Kdy je při výchově pro co vhodná doba a co kdy nepromeškat?"

výchova a rodina

Co, kdy a jak ve výchově dětí

224 Kč
199 Kč
Soukromá a firemní školka od A do Z - 11%
V České republice je bohužel desítky let zažitý model, že existují pouze přeplněné jesle a školky Tato situace se v současné době začíná pomalu měnit...
výchova a rodina

Soukromá a firemní školka od A do Z

269 Kč
239 Kč
Techniky učení - 20%
(1x)
Knížka je určena všem, kteří se chtějí snadněji a lépe učit a více si zapamatovat. Díky testu v knize zjistíte, jaký jste studijní typ a jaké metody učení jsou pro vás nejvhodnější. Dozvíte se, jak se správně motivovat, jak při učení ideálně postupovat.
výchova a rodina
Ukázky

Techniky učení

144 Kč
115 Kč
Vztah matky a dcery - 20%
(1x)
Matka a dcera. Vztah pevnější než skála a zároveň často velice komplikovaný. Za celou lidskou historii se popsaly stohy papíru o Oidipovském či Elektřině komplexu a spoustě jiných, ale na matky a dcery se zdá se trošku pozapomnělo.
výchova a rodina
Ukázky

Vztah matky a dcery

157 Kč
126 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 98 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>