Nejprodávanější tituly - leden 2021
detektivky

Hra na smrt - 11%
Mistrovská švédská variace záhady zamčeného pokoje plná napětí, nečekaných zvratů a psychologických pastí, zasazená do blízké a ne tak nepravděpodobné budoucnosti.
detektivky

Hra na smrt

269 Kč
239 Kč
Paganiniho smlouva - 11%
(6x)
Po neuvěřitelném světovém úspěchu knihy Hypnotizér se Lars Kepler vrací v plné síle. Jedné letní noci je nalezena mrtvá žena na velké lodi. Její plíce jsou plné vody, ale na oblečení nebo na zbytku těla není po vodě ani stopy ...
detektivky

Paganiniho smlouva

332 Kč
295 Kč
Něco za něco - 11%
I obyčejná nudná fronta na vstupenky se může změnit v drama, když se kousek od vás rozhodne jeden řidič vyřídit si účty s jiným pomocí baseballové pálky...
detektivky
Ukázky

Něco za něco

403 Kč
358 Kč
Poustevník z Eytonského lesa - 11%
KDYŽ JEDEN ZMIZÍ A DRUHÝ ZEMŘE, PŘICHÁZÍ ČAS BRATRA CADFAELA… Píše se rok 1142. Pokračující občanská válka, kterou rozpoutaly spory mezi králem Štěpánem a císařovnou Matyldou, sužuje Anglii, v benediktinském převorství svatého Petra a Pavla ve Shrewsbury je však – alespoň zatím – klid.
detektivky

Poustevník z Eytonského lesa

314 Kč
279 Kč
Vražda potřebuje reklamu - 11%
(2x)
Nastoupil, aby zjistil, proč ze schodů sletěl pan Dean.
detektivky

Vražda potřebuje reklamu

341 Kč
303 Kč
Ostrov šedých mnichů - 11%
(5x)
Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena a i po jedenácti letech zůstává její vrah neodhalen.
detektivky
Ukázky

Ostrov šedých mnichů

404 Kč
359 Kč
Četnická pátračka versus galerka - 11%
Kniha známého píseckého autora a emeritního komisaře kriminální služby zavádí čtenáře opět do období 30. let, kdy legendární písecká četnická pátračka řešila zločiny více či méně závažné.
detektivky

Četnická pátračka versus galerka

269 Kč
239 Kč
Pomsta bílého jednorožce
(2x)
Vok z Rotštejna, který se honosí erbem Markvarticů, přijde za nevyjasněných okolností o manželku Anežku, kterou najdou mrtvou pod skálou, na níž se jeho hrad tyčí nad krajinou jako orlí hnízdo.
detektivky
Ukázky

Pomsta bílého jednorožce

199 Kč
Noční lov - 11%
(5x)
Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její tým čelí další nebezpečné výzvě! Thriller, který vám nedá spát! Další kniha od autora Dívky v ledu.
detektivky

Noční lov

404 Kč
359 Kč
Přízraky v Benátkách - 11%
Detektivka, jež volně inspirovala nejnovější snímek Kennetha Branagha (v češtině vyšla pod názvem Viděla jsem vraždu). Na haloweenské party udeřil vrah, jehož totožnost dokáže odhalit pouze Hercule Poirot…
detektivky

Přízraky v Benátkách

323 Kč
287 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 564 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 57 > >>