Nejprodávanější tituly - leden 2021
romány

Rozum a cit
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.
romány

Rozum a cit

314 Kč
Skoro úplně normální
(1x)
Okouzlující letní romance pro čtenáře Jojo Moyesové.Matildě „Effie“ Heatonové se v životě nic nedaří. Zatímco její kamarádky budují kariéru a oslavují zásnuby, Effie stále bydlí u rodičů a po večerech brečí nad lahví vína, protože další z jejích Tinderových rande skončilo katastrofou.
romány
Ukázky

Skoro úplně normální

249 Kč
Ztracené nebe
Pro letušku Barbaru je vždycky a za všech okolností práce na prvním místě, proto jí plně vyhovuje nezávazný vztah s plastickým chirurgem Jindřichem. Po šokujícím setkání Barbary s Jindřichovým synem však dostává tento vztah povážlivé trhliny.
romány
Ukázky

Ztracené nebe

159 Kč
A nevěsta zavřela dveře
(2x)
Novela “A nevěsta zavřela dveře“, za niž autorka obdržela prestižní Brennerovu cenu, je příkladem autorčina smyslu pro humor.
romány

A nevěsta zavřela dveře

198 Kč
Dům ozvěn
Veliký starodávný dům na anglickém venkově získala Joss Grantová jako dědictví po matce, kterou nikdy nepoznala. Když se s manželem a malým synkem do bývalého rodinného sídla přistěhují, začnou se dít záhadné věci.
romány

Dům ozvěn

269 Kč
Případ zákeřného vyděrače
(1x)
Vyděračův list, vložený do strašidelné schránky, lidské lebky, se jednoho dne roku 1640 objevil na stole budějovického purkmistra.
romány

Případ zákeřného vyděrače

296 Kč
Psí slib
Všichni psi jednou přijdou do nebe. Nejinak je tomu i s Baileym, který se zde po několika prožitých životech plných dobrodružství setkává s milovaným páníčkem Ethanem.
romány

Psí slib

269 Kč
Růže a čokoláda
(2x)
Vášeň pro čokoládu a tajemství Růžové vily. Co mají společného? Anna Keplerová právě v Drážďanech otevřela už druhou čokoládovnu a vydělané peníze investuje do opravy vily, kterou po změně poměrů vrátili jejímu dědečkovi.
romány
Ukázky

Růže a čokoláda

259 Kč
Řeka bohů
Nevídaná nádhera starověkého Egypta, země faraonů vybudované na zlatě a hynoucí chamtivými intrikami mocných, ožije díky barvitému vyprávění mimořádně talentovaného otroka Taita.
romány

Řeka bohů

404 Kč
Šepot vzdálených chvil
(1x)
Edie Burchillová si se svojí matkou nikdy nebyly moc blízké, když však maminka dostane nečekaný dopis, vydává se Edie do Milderhurst Castle, vznosného, ale chátrajícího sídla, kde žijí neprovdané sestry Blytheovy.
romány

Šepot vzdálených chvil

224 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 155 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 16 > >>