Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
romány

Sekaná s malinama - 20%
Mladá, šťastná a bezstarostná Alice píše erotické romány, zatímco na stárnoucí učitelku češtiny Hedviku dopadají s přibývajícím věkem všechny možné problémy a starosti s manželem, trpícím demencí.
romány
Ukázky

Sekaná s malinama

189 Kč
151 Kč
Sicilští lvi - 20%
(3x)
Velkolepý i niterný příběh o cestě k bohatství a moci jedné z nejbohatších italských rodin.
romány
Ukázky

Sicilští lvi

339 Kč
271 Kč
Ti, kterým se narodíš - 20%
Když se mladým manželům narodí dcera, nemají ponětí o tom, že jim zároveň do rodiny přibyla i malá glosátorka jejich každodenních radostí a strastí. Očima dítěte, které svět kolem sebe komentuje vyspělým vnitřním hlasem, nahlížíme na životy dvou lidí, kteří žijí spolu, a přesto každý sám.
romány
Ukázky

Ti, kterým se narodíš

159 Kč
127 Kč
Všechny malé zázraky - 20%
Strhující příběh o hledání a (ne)nalézání, o lidských předsudcích, přátelství a první lásce. Theodora Finche fascinuje smrt. Neustále přemýšlí nad způsoby, jak by se mohl zabít. Ale pokaždé ho něco – bez ohledu na to, jak je to zdánlivě bezvýznamné – nakonec zastaví.
romány
Ukázky

Všechny malé zázraky

209 Kč
167 Kč
Život plný iluzí - 20%

Čtyři kamarádky se sejdou po letech… a pravda vyplouvá na povrch Aneta má nepříjemné tušení, že v jejím manželství něco nehraje. Ráda by zjistila příčinu, ale musí zároveň řešit problémy v práci a těžko zvladatelnou pubertální dceru.

romány
Ukázky

Život plný iluzí

209 Kč
167 Kč
Cesta na sever - 20%
(1x)
Když Anna přijde o práci, rozhodne se vyrazit s dcerami Chloé a Lily na výlet do Skandinávie.
romány
Ukázky

Cesta na sever

254 Kč
203 Kč
Jane Eyrová - 20%
Děj románu významné anglické spisovatelky je zasazen do kopcovité yorkshirské krajiny se slatinami a vřesovišti a odehrává se v době viktoriánské.
romány
Ukázky

Jane Eyrová

279 Kč
223 Kč
Muž, který už nikdy nebude spát vedle mě - 20%
(2x)
Po jedenácti letech manželství jdou od zítřka každý svou cestou… Čtivý román úspěšné argentinské spisovatelky je lehce nostalgickým zamyšlením nad láskou, manželstvím a osamělostí.
romány
Ukázky

Muž, který už nikdy nebude spát vedle mě

169 Kč
135 Kč
Běh života s úsměvem - 20%
(1x)

Život je cesta protkaná příběhy. Veselými, smutnými i úplně obyčejnými. Autorka s humorem, nadsázkou a nadhledem popisuje životní pouť od dětských krůčků po kroky zralé ženy. V knize se tak setkáváme se situacemi, které prožívá každý z nás.

Ztrácíte trpělivost se svými dětmi? Doufáte, že si na

romány
Ukázky

Běh života s úsměvem

170 Kč
136 Kč
Osada na pahorku - 20%
(3x)
Osada na pahorku je rozsáhlý společenský román situovaný do současného Izraele, v němž je poprvé literárně zpracováno vysoce aktuální téma židovských osad na Západním břehu.
romány
Ukázky

Osada na pahorku

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 66 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>