Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - leden 2021
rodina a dítě

Maminko, nekřič! - 11%
Sotva vás někdo dokáže rozčílit tak jako vaše vlastní dítě.
rodina a dítě

Maminko, nekřič!

269 Kč
239 Kč
Mýty a fakta o autismu - 11%
Kniha přináší populárně-naučnou formou málo známá fakta o autismu, jejich nečekané souvislosti a nevyhýbá se ani hodně diskutovaným tématům. Není učebnicovým textem ani poradenskou příručkou.
rodina a dítě

Mýty a fakta o autismu

233 Kč
207 Kč
Raketa 25 - 11%
Kde se bere elektřina a co se stane, když nastane blackout? Kdo se zapsal do historie svými vynálezy a který přístroj doma je nejhladovější? Vyzkoušejte, jak funguje statická elektřina, a sestavte si vysněnou ponorku Nautilus.
rodina a dítě
Ukázky

Raketa 25

89 Kč
79 Kč
Rok stromů - 11%
Kniha je dělena do deseti celků podle deseti školních měsíců a podle deseti stromů. Jednotlivé stromy jsou v knize rozpracovány do témat tak, aby vždy naplnily všechny oblasti RVP.
rodina a dítě

Rok stromů

179 Kč
159 Kč
Sandtray - Život jako na dlani - 11%
Co se o sobě člověk dozví při hře s figurkami na pískovišti? Sandtray je velmi efektivní a čím dál populárnější forma herní terapie.
rodina a dítě

Sandtray - Život jako na dlani

323 Kč
287 Kč
Síla rodičovské modlitby - 11%
Další kniha od autorky Síla manželčiny modlitby. Tentokrát povzbuzuje k vytrvalé a usilovné modlitbě rodiče. "Boj o životy našich dětí se odehrává na kolenou.
rodina a dítě

Síla rodičovské modlitby

212 Kč
188 Kč
Slunečnice aneb Rukověť malého zahradníka - 11%
Jak se jedno malé semínko, spadlé od zobáčku nenechavého ptáčka, promění v nádhernou velkou slunečnici? Jak se ta vysoká květina dostala na zahradu, odkud pochází, jak a proč klíčí, kde se jí daří?
rodina a dítě
Ukázky

Slunečnice aneb Rukověť malého zahradníka

224 Kč
199 Kč
Svobodná hra - 11%

Kniha propojuje nejnovější odborné poznatky o hře s praktickou inspirací a zkušeností rodiny se čtyřmi dětmi a je určena všem rodičům, učitelům a průvodcům dětí. Svobodná hra má v rozvoji dětí zásadní význam.

rodina a dítě

Svobodná hra

539 Kč
479 Kč
Šťastné a sebevědomé superdítě - 11%
(2x)
Možná jste si všimli, že se dnešní doba liší od doby vašeho dětství. Tradiční způsoby výchovy již nejsou funkční a leckdy způsobí ve výchově více problémů, než užitku.
rodina a dítě

Šťastné a sebevědomé superdítě

351 Kč
312 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 492 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 50 > >>