Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
medicína

Všechno dopadne jinak - 20%
(2x)
Kniha rozhovorů s novinářkou Libuší Koubskou.
medicína
Ukázky

Všechno dopadne jinak

189 Kč
151 Kč
Vzpomínky chirurga - 2.vydání - 20%
Autor se po šedesátileté zkušenosti v oboru zamýšlí nad tím, jak byl vývoj chirurgie v našich zemích ovlivněn jednotlivými osobnostmi, technickým pokrokem i společenskými a politickými změnami.
medicína
Ukázky

Vzpomínky chirurga - 2.vydání

120 Kč
96 Kč
Zraková postižení - 20%
Monografie uvádí do problematiky mezioborové spolupráce s možností využití poznatků aplikované behaviorální analýzy při různých činnostech jedince v jeho prostředí a případných změnách v jeho chování při změně prostředí.
medicína
Ukázky

Zraková postižení

212 Kč
170 Kč
Anatomie v přehledech a schématech - 20%
Přehled anatomie cév, nervů a svalů na 104 stranách! Zjednodušené barevné obrázky, schémata, tabulky. Přesně to potřebujete k opakování před zkouškou a chirurgové, fyziatři a další odbornosti budou tyto informace využívat po celý profesní život.
medicína
Ukázky

Anatomie v přehledech a schématech

254 Kč
203 Kč
A co řeknete teď, doktore? - 20%
Kniha volně navazuje na již vydaný titul Na Freuda já nemám čas, doktore. Ve stejném duchu seznamuje s dalšími duševními poruchami a stavy. Každá duševní nemoc je vždy uvedena ilustrativním příběhem...
medicína
Ukázky

A co řeknete teď, doktore?

192 Kč
154 Kč
Já blázním s vámi - 20%
Kniha Martina Jarolímka, uznávaného českého odborníka na léčbu schizofrenie, zakladatele a primáře Denního psychoterapeutického sanatoria Ondřejov, mapuje jeho celoživotní snahu o pochopení a léčbu psychotického onemocnění.
medicína
Ukázky

Já blázním s vámi

170 Kč
136 Kč
Kapitoly z dějin chirurgie v českých zemích - 20%
Předkládaná kniha je dílem více než 50 autorů, převážně chirurgů, kteří popsali historii svých pracovišť. Vychází z tradičního zájmu, který chirurgové věnují historii svého oboru.
medicína
Ukázky

Kapitoly z dějin chirurgie v českých zemích

290 Kč
232 Kč
Medicína katastrof - 20%
Ani v dnešní přetechnizované době není lidstvo schopné účinně předcházet všem mimořádným událostem a katastrofám, ať již přírodním nebo způsobeným lidmi.
medicína
Ukázky

Medicína katastrof

550 Kč
440 Kč
Medicínské právo - co a jak - 20%
Publikace obsahuje souhrn praktických rad, jak řešit problémové situace, na co si dát pozor a čeho se vyvarovat v běžné lékařské praxi, při řízení zdravotnického zařízení nebo provozování soukromé lékařské praxe.
medicína
Ukázky

Medicínské právo - co a jak

130 Kč
104 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 169 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 17 > >>