Nejprodávanější Kniha - leden 2021
cestopisy

Doběhnout strach - 11%
Když se Kristině začalo v životě vše hroutit, začala běhat.
cestopisy

Doběhnout strach

314 Kč
279 Kč
Ke štítům východu - 11%
První a zatím jediná ucelená kniha nejen v češtině, která pojednává o historii objevování a dobývání vrcholů v Asii mimo Himalájí. Dosud na toto téma nebyla publikována žádná kniha.
cestopisy

Ke štítům východu

351 Kč
312 Kč
Prožít rok jinak - 11%
(1x)
Kniha je zamyšlením nad mnoha tématy i obyčejným příběhem čtyř lidí. Co všechno společně zažili v tak odlišném prostředí a do jakých koutů světa je zavál jejich neklidný cestovatelský duch?
cestopisy

Prožít rok jinak

359 Kč
319 Kč
S lyžemi na Kilimandžáro - 11%
Jedinečným, ale dnes už zapomenutým „zimním“ sportovním výkonem, se před 39 lety zapsal do historie Zdeněk Zerzáň ze Šumperka. V roce 1980 sjel jako první na světě na lyžích nejvyšší africkou horu Kilimandžáro z jejího nejvyššího bodu.
cestopisy

S lyžemi na Kilimandžáro

180 Kč
160 Kč
Sí, vole! - 11%
Mozaika cestovních deníků tří Vandráků, kteří jezdí na motorkách po Střední Americe, točí o tom dokument a plní si sen. Nebloudíme, necháváme se vést... Vydejte se na dobrodružnou cestu s Vandráky Vagamundos!
cestopisy
Ukázky

Sí, vole!

359 Kč
319 Kč
Ztraceno beze stopy - 11%
Paul Gelder, edior magazínu Yachting Monthly, sepsal podle vyprávění svědků 30 neuvěřitelných příběhů o ztroskotání a potopení lodí kvůli špatnému počasí, bouřím, navigačním chybám, kolizím, rozbitým motorům, ohni anebo vyčerpání posádky.
cestopisy

Ztraceno beze stopy

287 Kč
255 Kč
Krůtí brko - Dopisy z Tramtárie - 11%
Odjíždíte, abyste se vrátili. Cestujete, ne, jako byste se dívali dalekohledem, ale jako byste se tajně dívali na sebe do zrcadla.
cestopisy

Krůtí brko - Dopisy z Tramtárie

179 Kč
159 Kč
Se Sněhurkou kolem světa 2 - 11%
Úžasná plavba plachetnice Sněhurka pokračuje. Ve druhém díle spolu se svým kapitánem zamíří přes Atlantik do Karibiku a Střední Ameriky.
cestopisy

Se Sněhurkou kolem světa 2

314 Kč
279 Kč
Když padají manga
Dvacetiletý Vojtěch Bílý strávil jeden školní rok jako učitel-dobrovolník na karmelitánské misii ve Středoafrické republice (SAR). Po jeho příjezdu zde vypukla občanská válka mezi muslimskými okupanty a původním křesťanským obyvatelstvem.
cestopisy

Když padají manga

89 Kč
Schody do celého světa
Nové vydání první knihy Františka Ptáčka. Byla jednou jedna námořní loď a jeden námořník, který jí v této knize postavil imaginární pomník. Po patnácti letech je kniha znovu vydána, tak jak měla tehdy vypadat, s těmi lodními schody na knižní obálce.
cestopisy

Schody do celého světa

300 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 79 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>