Nejprodávanější audioknihy ke stažení - leden 2021

Člověk má dělat to, nač má sílu - 20%
Než se stal Václav Havel prezidentem, znal Olgu Havlovou jen málokdo. Stačilo pár let, a získala si úctu tisíců spoluobčanů. Dodnes se hovoří o její noblese a aristokratičnosti ducha, o síle její osobnosti
Ukázky

Člověk má dělat to, nač má sílu

249 Kč
199 Kč
Dámy a pánové - 20%
(1x)
14. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.
Ukázky

Dámy a pánové

369 Kč
295 Kč
Doktor na moři - 20%
Vtipné vyprávění mladého lékaře, který se nechá najmout na starou obchodní loď, aby prchl před svým šéfem a vdavekchtivou slečnou.
Ukázky

Doktor na moři

269 Kč
215 Kč
Jako v nebi, jenže jinak - 20%
(5x)
Pokračování bestselleru Raději zešílet v divočině. Devět hereckých osobností v dialogu s příběhy samotářů, ve kterých nechybí mystika, moudrost a humor
Ukázky

Jako v nebi, jenže jinak

299 Kč
239 Kč
Kdo ví, kde budu zítra - 20%
(3x)
Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině?
Ukázky

Kdo ví, kde budu zítra

249 Kč
199 Kč
Když se zlé věci stávají dobrým lidem - 20%
Kniha pro všechny, které život zranil. Rabín Kushner, jako každý duchovní, mnohokrát pomáhal lidem překonávat bolest a zármutek. Ale teprve když se dozvěděl, že jeho tříletý syn Aaron na začátku puberty zemře na nevyléčitelnou chorobu..
Ukázky

Když se zlé věci stávají dobrým lidem

199 Kč
159 Kč
Krajiny vnitřní a vnější - 20%
Texty V. Cílka se zabývají skutečnou, fyzickou krajinou, jejími proměnami a ochranou, stejně tak jako vnitřními krajinami duše - fenoménem genia loci, postavou Zeleného muže, keltskými bohy v druhohorách atp.
Ukázky

Krajiny vnitřní a vnější

299 Kč
239 Kč
Krev na kapradí - 20%
Audiokniha navazuje na úspěšnou sérii povídek z různých okamžiků a míst české historie. První část obsahuje osm příběhů z období vlády krále Přemysla Otakara II. Hlavním vyšetřovatelem je královský prokurátor Oldřich z Chlumu.
Ukázky

Krev na kapradí

249 Kč
199 Kč
Manuál zralé ženy - 20%
Když chtěla Halina prožít klidnou dovolenou, skončila bez pádel na voru uprostřed moře, když uspořádala piknik, její přítel dostal hysterický záchvat, když měla rande s nově nalezeným spolužákem, spadly jí kalhoty uprostřed rušné křižovatky.
Ukázky

Manuál zralé ženy

199 Kč
159 Kč
Msta písecké panny - 20%
Český král Přemysl II. Otakar přijíždí do Prácheňska, kde se má konat zasedání zemského soudu. Spolu s jeho dvorem se do Písku vypraví také Oldřich z Chlumu v doprovodu svých pomocníků.
Ukázky

Msta písecké panny

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 400 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 40 > >>