Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
společenské vědy

Co se děje se světem? - 20%
(4x)
Navzdory všem možným katastrofickým scénářům je to kniha optimistická a přináší konkrétní návrhy, jak řešit současnou a budoucí krizi.
společenské vědy
Ukázky

Co se děje se světem?

249 Kč
199 Kč
Jak to vidí Šichtařová - 20%
(6x)
Ty nejzásadnější texty posledních let o společnosti, politice i ekonomice v podání Markéty Šichtařové. Autorka několika bestsellerů, publicistka, nositelka ceny čtenářů Magnesia Litera, známá ekonomka a popularizátorka světa peněz s přispěním svého m
společenské vědy
Ukázky

Jak to vidí Šichtařová

171 Kč
137 Kč
Media life - 20%
Publikace předkládá ucelenou a originální koncepci „života v médiích“. Přestože člověk obvykle trvá na pojetí technologie jako něčeho, co je vůči životu vnější, média nejen reprodukují, ale i utvářejí svět, v němž žijeme.
společenské vědy
Ukázky

Media life

210 Kč
168 Kč
Předškolní pedagogika - 20%
Renomovaná česká autorka uvádí čtenáře do studia předškolní pedagogiky jako vědní disciplíny a seznamuje je s jejími teoretickými problémy. Kniha představuje základní zdroj ke studiu předškolní pedagogiky v odborné profesní přípravě pracovníků.
společenské vědy
Ukázky

Předškolní pedagogika

339 Kč
271 Kč
Státní orgány sociálněprávní ochrany dětí - 20%
Publikace shrnuje výsledky výzkumného šetření, které proběhlo v roce 2014. Bylo zaměřené na popis a analýzu pracovních postupů OSPOD v ČR označovaných v současnosti jako „dobrá praxe“.
společenské vědy
Ukázky

Státní orgány sociálněprávní ochrany dětí

140 Kč
112 Kč
Žák s problémovým chováním - 20%
Problémové chování žáků patří ke každodenní realitě škol a školských zařízení. Nelze před ním zavírat oči ani očekávat, že odezní samo nebo že ho vyřeší někdo jiný.
společenské vědy
Ukázky

Žák s problémovým chováním

99 Kč
79 Kč
Kolektivní paměť. K teoretickým otázkám - 20%
Během posledních tří desetiletí jsme svědky toho, že se problematika paměti stává jedním z dominantních témat sociálních a humanitních věd. Někteří autoři dokonce v této souvislosti hovoří o novém paradigmatu.
společenské vědy
Ukázky

Kolektivní paměť. K teoretickým otázkám

210 Kč
168 Kč
České snění - 20%
(7x)
Čtivě napsaná kniha historika Pavla Kosatíka je věnována kolektivním českým snům 19. a 20. století, které vypovídaly zejména o falešných představách, touhách a iluzích, které Češi měli o sobě samých.
společenské vědy
Ukázky

České snění

288 Kč
230 Kč
Jak se zavírají tuneláři - 20%
(1x)
Bývalý policista a vyšetřovatel hospodářské kriminality Máte před sebou jedinečnou výpověď muže, bývalého vyšetřovatele hospodářské kriminality, mezi jehož případy patřila i veleslavná česká kauza Viktora Koženého.
společenské vědy
Ukázky

Jak se zavírají tuneláři

149 Kč
119 Kč
Úvod do studia mezinárodních vztahů - 20%
Publikace Josefa Smolíka „Úvod do studia mezinárodních vztahů“ je vhodným studijním podkladem pro výuku této problematiky. Souhrnně pojaté zpracování tématu navíc umožňuje vhled do dané oblasti i zájemcům z řad širší veřejnosti.
společenské vědy
Ukázky

Úvod do studia mezinárodních vztahů

297 Kč
238 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 183 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 19 > >>