Nejprodávanější knihy - leden 2021
děti a mládež

Dobrý den, štěnátko! - 11%
Haf, haf, kdopak to vykukuje z boudy? Štěňátko, které si chce s tebou hrát. Objevovat svět s tímto leporelem je tak zábavné!
děti a mládež

Dobrý den, štěnátko!

224 Kč
199 Kč
Dobrý den, traktůrku! - 11%
(1x)
Kampak jede malý traktůrek a co všechno má dnes na práci? Pojeďme s ním, možná bude potřebovat naši pomoc. Objevovat svět s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné!
děti a mládež

Dobrý den, traktůrku!

224 Kč
199 Kč
Domácí procvičování - Prvouka 1. ročník - 11%
Cvičebnice pro 1. ročník jsou určena pro všechny šikovné prvňáčky k procvičení probírané z prvouky. Úkoly seřazené podle obtížnosti hravou formou pomoci křížovek, spojovaček a veselých obrázků procvičují především schopnost dětí soustředit se.
děti a mládež

Domácí procvičování - Prvouka 1. ročník

89 Kč
79 Kč
Hravá plastelína
Hrátky s plastelínou pro děti, které se rády nechají unést fantazií a vytvoří z plastelíny originální figurky a modely. Obsahuje návody a rady pro modelování.
děti a mládež

Hravá plastelína

44 Kč
Jmenuji se Emanuel Fajahyla - 11%
(1x)
Emanuel Fajahyla je trochu osamělý spisovatel, má rád svou maminku a občas si představuje, jaké by to bylo, kdyby s ním bydlela jeho vyvolená. Ale ouha, místo dívky jeho snů se u něj zabydlel medvěd.
děti a mládež
Ukázky

Jmenuji se Emanuel Fajahyla

179 Kč
159 Kč
Kouzelnický svět J. K. Rowlingové  - Kniha 2 - 11%

Poznejte velkolepá stvoření a fantastická zvířata z kouzelnického světa J. K. Rowlingové. Stránky této knihy obsahují podrobné profily zvířat, nádherné ilustrace a poutavé informace o tom, jak vznikal film Fantastická zvířata a kde je najít.

děti a mládež

Kouzelnický svět J. K. Rowlingové - Kniha 2

449 Kč
399 Kč
Královna Marie Terezie - 11%
Třísté výročí narození královny Marie Terezie oslavujeme speciálním vydáním. V této krásné vázané knize najdete oba Bářiny příběhy, které v době Marie Terezie zažila, a jako bonus také královnin rodokmen a doslov.
děti a mládež

Královna Marie Terezie

314 Kč
279 Kč
Kromobyčejná pouť Barnabyho Brocketa - 31%

Manželé Brocketovi jsou úplně obyčejný, spořádaný pár a jsou na to náležitě pyšní -– nad vším zvláštním či odlišným ohrnují nos. Jenže pak se jim narodí Barnaby!

děti a mládež
Ukázky

Kromobyčejná pouť Barnabyho Brocketa

215 Kč
148 Kč
Marie Terezie a její Habsburkové - 11%
Dobře vládnout nemusí jen muži. A já jsem jediná žena, která kdy usedla na český trůn. Od dětství jsem se připravovala, že budu královnou. Přesvědčila jsem všechny, kteří o mně pochybovali, že na to mám.
děti a mládež

Marie Terezie a její Habsburkové

359 Kč
319 Kč
Maturita Solutions 3rd Edition Elementary Workbook Czech Edition - 11%
With 100% new content, the third edition of Oxford's best-selling secondary course offers the tried and trusted Solutions methodology alongside fresh and diverse material that will spark your students' interest and drive them to succeed.
děti a mládež

Maturita Solutions 3rd Edition Elementary Workbook Czech Edition

320 Kč
284 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>