Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
beletrie

Vražda nepočestné panny
(1x)
Král Václav II. ztrácí trpělivost se řáděním loupeživého rytíře Jindřicha a vysílá proti němu vojsko, které oblehne jeho hrad Frejštejn.
beletrie
Ukázky

Vražda nepočestné panny

89 Kč
Vraždící golem - 30%
O pražské židovské čtvrti kolují pověsti, že prý zdejší rabín Jehuda Löw ben Becalel sestrojil umělého sluhu – golema, který mu slouží. Rabín Löw ho vybavil neuvěřitelnou silou, díky níž může golem i zabít.
beletrie
Ukázky

Vraždící golem

189 Kč
132 Kč
Vražedkyně - 30%
V rodinném domku v Soběslavi nalezne policie tři mrtvá těla. Jedná se o bývalé partnery a jejich půlročního vnuka. Jediný, kdo z rodiny zbývá naživu, je jejich dcera, která je nyní pravděpodobně v nebezpečí.
beletrie
Ukázky

Vražedkyně

169 Kč
118 Kč
Vražedná hra
Doktor Reinhart je odborník na chování zločinců. Když se na místě odporné vraždy najde jeho kniha, vypadá to, že někdo ji použil jako učebnici. Kromě knihy zanechal vrah na místě také kartu.
beletrie
Ukázky

Vražedná hra

229 Kč
Vražedné úmysly
Arliss Cutter je drsný, ale nesmírně charismatický policista s doko­nalým pozorovacím talentem.
beletrie
Ukázky

Vražedné úmysly

297 Kč
Všude číhá smrt - 30%
(1x)
Opět se setkáváme se středověkými detektivy – rychtářem Nového Města pražského Jakubem Protivou z Protivce a mnichem Blasiem – a ocitáme se v době panování krále Václava IV. Jakub má nevyřízené účty s loupeživým rytířem Janem Zoulem z Ostředku.
beletrie
Ukázky

Všude číhá smrt

199 Kč
139 Kč
Vůně Aramteshe - Temný květ - 30%
(2x)
V říši Aramtesh mají vůně moc. Sedmnáctiletá Rakel má úžasný talent pro výrobu parfémů, ale ani její mimořádné schopnosti nestačí, aby vyléčila svého umírajícího otce. Zemí se šíří epidemie, která se nevyhýbá chudým ani mocným.
beletrie
Ukázky

Vůně Aramteshe - Temný květ

249 Kč
174 Kč
Vytoužený polibek
(1x)
Milostná historizující romance se odehrává na skotské Vysočině.
beletrie
Ukázky

Vytoužený polibek

179 Kč
Vyvolený
Cade se s partou teenagerů ocitá v podivném světě. Ti, co přežili první útok, se s vypětím všech sil dostanou přes poušť do pevnosti, kde je technologicky vysoce vyspělý dron identifikuje jako „soutěžící“.
beletrie
Ukázky

Vyvolený

199 Kč
Záchranná brzda
Zatáhnete za táhlo, ozve se rána, syčení a vlak prudce brzdí. Přiběhne vlakvedoucí, a v tomto okamžiku teprve začíná ta pravá legrace. To věděl už vojín Josef Švejk.
beletrie
Ukázky

Záchranná brzda

99 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>