Nejprodávanější tituly - leden 2021
výchova a rodina

Rizikové chování v dospívání - 20%
Kniha podává přehled o tzv. nové morbiditě mládeže, která v současnosti významně ohrožuje zdraví dospívajících a zvyšuje jejich nemocnost i úmrtnost. Jedná se o tzv. syndrom rizikového chování v dospívání.
výchova a rodina
Ukázky

Rizikové chování v dospívání

169 Kč
135 Kč
Dospívání kluků - 11%
Knížka otvírá téma chlapecké puberty, období mnoha pozorovatelných i skrytých změn. Vede kluky k tomu, aby svou pubertu přijali bez předsudků a s otevřeností.
výchova a rodina

Dospívání kluků

224 Kč
199 Kč
Hustej Internet - 11%
(1x)
Lucie Seifertová a Lenka Eckertová Vás velmi vtipnou formou provedou úskalími a nebezpečími, které číhají na internetu na Vás a Vaše děti.
výchova a rodina

Hustej Internet

179 Kč
159 Kč
Průvodce péčí o děti od 1 do 4 let - 11%
Kniha nabízí poznání Rudolfa Steinera v oblasti waldorfské pedagogiky a péče o děti. Vychází z komplexního propojení výchovných, zdravotních i kulturních hledisek a zohledňuje osvědčené zkušenosti i reálné potřeby dneška.
výchova a rodina

Průvodce péčí o děti od 1 do 4 let

196 Kč
174 Kč
Sedm největších rodičovských omylů
Nestárnoucí kniha o výchově dětí se soustředí na sedm výchovných omylů, kterých se rodiče v nejlepší vůli vychovat ze svých dětí samostatné a ohleduplné bytosti dopouštějí.
výchova a rodina

Sedm největších rodičovských omylů

89 Kč
Učíme naše dítě mluvit - 11%
Knížka je věnována nejen všem aktivním a tvořivým rodičům, jimž není lhostejné, jak jejich děti mluví, ale také všem profesionálům, kteří se zabývají vývojem dítěte, s dětmi pracují a jejich schopnosti rozvíjejí.
výchova a rodina

Učíme naše dítě mluvit

269 Kč
239 Kč
Úspěšní vychovávají své děti jinak - 11%
Autor knihy, Miloslav Hubatka rozebírá hlavní a klíčové zákonitosti a principy, které jsou pro výchovu a vzdělání úspěšného člověka nezbytné, důležité, ba zcela nutné. Popisuje výchovu k úspěchu jako cílený, propracovaný a plánovaný proces.
výchova a rodina

Úspěšní vychovávají své děti jinak

269 Kč
239 Kč
Dospívání dívek - 11%
Autorka píše srozumitelně o tom, že děvčata i kluci musí společně projít úžasným dobrodružstvím puberty, aby se z nich stali zdraví mladí lidé. Knížka je pro ně užitečnou příručkou, ale může se hodit i rodičům, vychovatelům a učitelům.
výchova a rodina

Dospívání dívek

224 Kč
199 Kč
Mezi školkou a pubertou
Autorka navazuje na svou knihu Pohodoví rodiče, pohodové děti. Přináší úvahy nad výchovnými postoji a jejich zdroji – s důrazem na problematiku dětí mladšího školního věku.
výchova a rodina

Mezi školkou a pubertou

89 Kč
Rádce v hádce - 20%
Stephanie Schneider mluví ze zkušenosti. Její praktické náměty k zamyšlení a opatření v rámci první pomoci jako „Taktika urovnávání hádek“ a „Oslava usmíření“ vám mohou pomoci hádky zvládat.
výchova a rodina
Ukázky

Rádce v hádce

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 98 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>