Nejprodávanější Kniha - leden 2021
humor

Ona a já aneb manželem snadno a rychle - 11%
(1x)
Druhý díl série Ona, oni a já od autora bestselleru Saturnin se vrací. Ačkoliv si náš oblíbený hrdina libuje v suchém anglickém humoru, tentokrát nevtipkuje – hodlá se oženit.
humor

Ona a já aneb manželem snadno a rychle

269 Kč
239 Kč
Po práci je pořád legrace - 11%
Jak na pořádný Český nákup? Jedině vozem Čalfa Romeo! Pokračování úspěšné trilogie, které se tentokrát zaměřuje na lidový humor z období budování kapitalismu
humor
Ukázky

Po práci je pořád legrace

314 Kč
279 Kč
Slepičí polévka pro duši - Co ten pes zase provedl?
Co to ten pes zase provedl? V této zábavné kolekci příběhů o našich psích společnících rozpoznáte i toho svého. Najdete tu kapitoly o psech, kteří zachraňují životy, i o těch, kteří pomohli lidem v uzdravení.
humor

Slepičí polévka pro duši - Co ten pes zase provedl?

269 Kč
Svedu to na tebe - 11%
(1x)
V posteli Šípková Růženka, ve společnosti Popelka a v kuchyni Bětuška s hrncem, co sám vaří kaši. Osm tváří jedné ženy. Od autorky bestselleru Beru to na sebe.
humor

Svedu to na tebe

314 Kč
279 Kč
V knihovně je lev - 11%
V knihovně paní Kábrtové je každý vítán. Pokud tedy neporušuje výpůjční řád, neběhá a nedělá rámus! Takže když do knihovny jednoho dne přijde lev, není důvod, proč by si s dětmi nemohl poslechnout pohádku.
humor

V knihovně je lev

269 Kč
239 Kč
Zápisník cholerika - 11%
Soubor humoristických textů, v nichž autor s nadhledem a lehkým cynismem komentuje každodenní dění okolo sebe.
humor

Zápisník cholerika

206 Kč
183 Kč
Cyklokomiks - 11%
Zábavné stripy ze světa cyklistiky pro profíky i pro hobíky, v nichž se o této oblíbené outdoorové činnosti dozvíte ledacos nového a zároveň si připomenete, co k ní neodmyslitelně patří.
humor

Cyklokomiks

242 Kč
215 Kč
Důchodkyně nestřílejte - 11%
Slovo DŮCHODKYNĚ vyvolává mnohé představy, a ne všechny jsou příjemné. Rychle prchající čas, vysedávání v čekárně u lékaře, v lepším případě mnohdy až únavné hlídání vnoučat a nahrazování funkce rodičů…
humor

Důchodkyně nestřílejte

251 Kč
223 Kč
Garfield slaví večeři  č. 53 - 11%
Další nadílka garfieldovských stripů. Slavný kocour už překročil padesátku a možná mu přibylo pár kil a brad, ale důležité je, že mu neubylo zábavnosti.
humor

Garfield slaví večeři č. 53

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Francouzi - 11%
Zábavný průvodce francouzskou povahou, novinka. Nechte se inspirovat a poznejte jejich zvyky, tradice a životní styl. Dozvíte se, čím Francouzi žijí, jak se baví nebo proč jsou stále tak šik.
humor

Jací jsou? - Francouzi

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 220 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 22 > >>