Nejprodávanější hudba - leden 2021

A Life In Music
Jeden z nejrenomovanějších a nejúspěšnějších filmových hudebních skladatelů John Williams vydává desku A Life In Music plnou nových nahrávek nejznámějších filmových melodií od Star Wars po Harryho Pottera.

A Life In Music

413 Kč
And Justice For All
Legendární metalová kapela Metallica vydává remastrované album ...And Justice For All, které poprvé spatřilo světlo světa přesně před třiceti lety v roce 1988.

And Justice For All

359 Kč
Effet Miroir (digisleeve edition)
Album, které je inspirované zážitky z koncetních šňůr a cest zpěvačky, na nichž poznávala různé charaktery a lidské tváře.

Effet Miroir (digisleeve edition)

431 Kč
EvoLucie

Lucie - česká „skupina století“ vydává poprvé po dlouhých šestnácti letech studiové album. Po veleúspěšném comebackovém turné a zářezu v podobě vyprodaného Edenu logicky následuje i nová nahrávka, která navazuje na dlouhou řadu hitů skupiny.

EvoLucie

323 Kč
Kluziště
Kluziště (2000) je čtvrtým studiovým albem Karla Plíhala. Nahrál na něj 24 písní, z nichž většina jsou do té doby nevydané písně již z 80. let 20. století.

Kluziště

764 Kč
Minutes To Midnight
Album skupiny Linkin Park: Minutes To Midnight.

Minutes To Midnight

791 Kč
Ryby, raci
Miroslav Kemel je dlouholetý přední český karikaturista ale i český písničkář. Hraje na akordeon, kytaru a foukací harmoniku. Již třetí album tohoto písničkáře jde jiným směrem, než alba předchozí.

Ryby, raci

269 Kč
Scream For Me Sarajevo
Paul Bruce Dickinson je zpěvák, skladatel, šermíř a pilot, který se nejvíce proslavil působením v heavymetalové skupině Iron Maiden. Do roku 1980 působil v kapele Samson, ale v roce 1981 se připojil k Iron Maiden.

Scream For Me Sarajevo

791 Kč
As You Were
Toto album je velkým návratem zpěváka, jenž je považován za jednu z největších ikon nejen britské a nejen kytarové scény.

As You Were

386 Kč
Heaven Upside Down
Desáté album známé skupiny Marilyn Manson - Heaven Upside Down.

Heaven Upside Down

359 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 134 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 14 > >>