Nejprodávanější knihy - říjen 2021
světová

Houellebecq
(3x)
Novinář Denis Demonpion nabízí aktualizovanou a rozšířenou verzi životopisu původně vydaného v roce 2005. Michel Houellebecq je významným spisovatelem, jeho knihy vycházejí po celém světě, vznikají filmové, divadelní, rozhlasové adaptace.
světová

Houellebecq

413 Kč
Hra osudu
(1x)
Mladá instrumentářka Lydie Harrisová žije trochu nudně a dost osaměle v kalifornském Malibu.
světová

Hra osudu

269 Kč
Hvězdy ti poradí
Krásná a inteligentní Della žije jako v bavlnce na anglickém venkově se svým strýcem, lordem Laindenem. Della miluje koně, projížďky a přírodu, v níž by dovedla trávit celé hodiny. Vše se však změní jako mávnutím kouzelného proutku, když...
světová

Hvězdy ti poradí

224 Kč
Chiméra 38
Rok 1938, osudový pro Evropu a celý svět. A pro komorní společnost klubu šesti privilegovaných čtyřicátníků z Helsinek, kteří si ve zjitřené době musejí ujasnit postoj k hitlerovskému Německu, hodnotám liberální demokracie i jeden ke druhému.
světová

Chiméra 38

287 Kč
Christina
Ďábelské auto v klasickém hororovém thrilleru Středoškolák Arnie zahlédne stařičké auto Plymouth a okamžitě zatouží ho mít a pro radost si ho opravit. Jeho rodiče však mají naprosto odlišné představy o tom, jak by měl syn trávit čas a utrácet peníze.
světová

Christina

441 Kč
Chýše v močále
Irsko, podzim roku 1908. Victoria a Jeremy se těší na romantickou, i když opožděnou svatební cestu na Zelený ostrov. Jeremy se ale zdrží v Anglii, protože jeho otec je vážně nemocný.
světová

Chýše v močále

359 Kč
Jak jsme se vznášeli
Napůl cestopis, napůl esej. Autoři knihy Jak jsme se vznášeli rozehrávají fantazii a otevírají dávná traumata atolu Bikini.
světová
Ukázky

Jak jsme se vznášeli

315 Kč
Jak se stát skotskou milenkou
Čtivý, provokativní a tak trochu frivolní příběh příslušníků vyšší společnosti je plný flirtu a odvíjí se ve Skotsku na počátku 14. století.
světová

Jak se stát skotskou milenkou

251 Kč
Jak voní tymián
(2x)
Další vydání nejznámějšího Pagnolova díla. Pagnolovo vzpomínkové vyprávění dovolí čtenáři vstoupit do rodného autorova kraje Provence, bujné a překrásné přírody, kde pod jižním sluncem kvete levandule a tymián dorůstá do výšky člověka. Pagnol napsal tyto nezapomenutelné vzpomínky, když už překročil šedesátku, a přesto se dokázal podívat na svět mladýma očima chlapce, který i věci docela obyčejné dokázal vnímat jako vzácné a neopakovatelné okamžiky.
světová

Jak voní tymián

404 Kč
Jak vycvičit draka 11:  Jak zradit dračího hrdinu
Škyťák se musí stát králem Zběsilého západu. Dokáže uniknout dračím špiclům zlé čarodějnice a ve zbývajících dvou dnech získat zpátky poztrácené královy věci, které mu ukradl Alvin?
světová

Jak vycvičit draka 11: Jak zradit dračího hrdinu

224 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100