Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
medicína

Psychologie architektury - 20%
Bydlení zajímá snad všechny a všichni máme na uspořádání svého nejbližšího prostředí nějaký názor, chodíme rádi okukovat, inspirovat se či vybírat pěkné věci do obchodů.
medicína
Ukázky

Psychologie architektury

271 Kč
217 Kč
Základní ošetřovatelské postupy v péči o novorozence - 20%
Publikace je určena studentům a sestrám oboru ošetřovatelství a porodní asistence. Jsou v ní zdokumentovány vybrané ošetřovatelské postupy od jejich prvního uvedení až po moderní současnost.
medicína
Ukázky

Základní ošetřovatelské postupy v péči o novorozence

220 Kč
176 Kč
Monitorování krevního tlaku v klinické praxi a biologické rytmy - 20%
Na našem odborném knižním trhu jedinečná publikace, která komplexně zpracovává 48hodinové až 7denní měření krevního tlaku tak, jak je dnes preferováno pro velkou variabilitu na mnoha významných světových pracovištích.
medicína
Ukázky

Monitorování krevního tlaku v klinické praxi a biologické rytmy

361 Kč
289 Kč
Periferní nervové blokády - 20%
Celobarevná publikace domácích autorů přináší komplexní a současně praktický přehled možností regionální anestezie periferních nervů s využitím kontroly zavádění pomocí nejmodernějších ultrazvukových přístrojů.
medicína
Ukázky

Periferní nervové blokády

807 Kč
646 Kč
Prvních 365 dní v životě dítěte - 20%
Ojedinělá a didakticky velmi cenná publikace dokumentující psychomotorický vývoj dítěte v prvním roce života. Původní publikace byla přeložena v 36 zemích světa. Předkládaná publikace obsahuje nový komentář ke zcela unikátním fotografiím.
medicína
Ukázky

Prvních 365 dní v životě dítěte

186 Kč
149 Kč
Psychologie lidské odolnosti - 20%
Publikace se zaměřuje především na obecnější souvislosti adaptačního procesu člověka při zvládání na něj kladených nároků, a to s využitím teoretických i empirických poznatků, získaných autorem i dalšími badateli.
medicína
Ukázky

Psychologie lidské odolnosti

339 Kč
271 Kč
Stomie - 20%
Jediná ucelená publikace na našem trhu pro sestry, které pečují o pacienty se stomií. Obsahuje přehledné informace o historii, stomických pomůckách, operacích končících stomií, o problémech, které stomiky provázejí.
medicína
Ukázky

Stomie

220 Kč
176 Kč
Úvod do psychoterapie - 20%
Poznejte spolu s námi obor psychoterapie. Obor, jehož smyslem a cílem je prostřednictvím psychologických postupů a metod pomáhat lidem vnitřně destabilizovaným a často nemocným a nešťastným.
medicína
Ukázky

Úvod do psychoterapie

365 Kč
292 Kč
Základy psychologie emocí - 20%
Těžištěm knihy je problematika soudobého chápání funkcí emocí v našem životě, otázky regulace - kontroly a zvládání a emocionální ovlivňování našich poznávacích procesů.
medicína
Ukázky

Základy psychologie emocí

215 Kč
172 Kč
Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty – 2. ročník - 20%
Moderní učebnice ošetřovatelství je koncipována pro výuku žáků oboru zdravotnický asistent na středních zdravotnických školách. Je určena 2. ročníkům studia a navazuje na úspěšnou učebnici ošetřovatelství pro 1. ročník.
medicína
Ukázky

Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty – 2. ročník

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 117 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>