Nejprodávanější knihy - říjen 2021
dobrodružné

Kdysi - 11%
(4x)
Píběh o Felixovi, židovském chlapci, který se ocitl uprostřed hrůz nacistického honu na Židy na území okupovaného Polska. Napsal ho Morris Gleitzman, který patří vedle Markuse Zusaka k nejčastěji překládaným a nejvíce oceňovaným australským autorům.
dobrodružné
Ukázky

Kdysi

178 Kč
158 Kč
Podivuhodná robotí expedice - 11%
Komiksově pojatá kniha určená dětem i dospělým, kteří milují humor, dobrodružství a sci-fi.
dobrodružné

Podivuhodná robotí expedice

266 Kč
236 Kč
Leonardo da Vinci - 11%
Ve Florencii kvete umění, ale také tu zuří boj o moc mezi rodem Medicejských a Pazziů. Bára se do něj zaplete úplně nevědomky - tajný vzkaz určený jednomu z Medicejských se totiž omylem ocitne právě u ní.
dobrodružné

Leonardo da Vinci

224 Kč
199 Kč
Mezi piráty - 11%
Až do téhle chvíle si Bára myslela, že v drnových domečcích žijí jen hobiti. Díky atlasu zjistila, že tak v minulosti žili i Islanďané. Zatímco v Evropě zuří třicetiletá válka, obyvatelé malého ostrůvku u islandského pobřeží mají jiné starosti.
dobrodružné

Mezi piráty

224 Kč
199 Kč
Spočítej hvězdy - 6%
(3x)
Okupaci své země si kamarádky Annemarie a Ellen téměř neuvědomují až do chvíle, kdy Němci začnou v Dánsku pronásledovat Židy. Ellen je totiž Židovka a ocitá se v ohrožení života. Annemariini rodiče se rozhodnou malou kamarádku své dcery zachránit.
dobrodružné
Ukázky

Spočítej hvězdy

219 Kč
206 Kč
Ďábelská zubařka - 6%
(4x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

dobrodružné

Ďábelská zubařka

296 Kč
278 Kč
Vynález zkázy - 11%
Podivuhodné cesty vynálezce Thomase Rocha, inženýra Simona Harta, hraběte Artigase a dalších, v napínavém příběhu dle Verneova románu Vynález zkázy.
dobrodružné

Vynález zkázy

252 Kč
224 Kč
Death Note 6 - Zápisník smrti - 11%
Jeden z členů mocné firmy Jocuba je nový Kira... a L na něj začíná líčit past! Jenže políčit na někoho, kdo vládne nadpřirozenými schopnostmi, není žádná legrace.
dobrodružné

Death Note 6 - Zápisník smrti

224 Kč
199 Kč
Kluk v sukních - 6%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
dobrodružné

Kluk v sukních

202 Kč
190 Kč
Naruto 12: Velký vzlet - 11%
Před zraky důležitého publika začíná finální část čúninské zkoušky. Naruto proti Nedžimu. Lempl a srandičkář proti nejsilnějšímu nindžovi předchozího ročníku. Podaří se Narutovi dostát slibu pomstí Hinatu?
dobrodružné

Naruto 12: Velký vzlet

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 153 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 > >>