Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
psychologie

Umění dialogu - 20%
(1x)
Jak stručně, výstižně a s respektem k zájmům druhého vyjádřit svoje myšlenky?
psychologie
Ukázky

Umění dialogu

212 Kč
170 Kč
Velká kniha manipulativních technik - 20%
Knížka odkrývá tajemství přesvědčivé komunikace. Představuje více než padesát manipulativních technik a ukazuje způsoby, jak je rozpoznat a bránit se jim.
psychologie
Ukázky

Velká kniha manipulativních technik

339 Kč
271 Kč
Inkluzivní vzdělávání - 20%
Monografie je věnována pedagogickému konceptu, podle nějž by všechny děti měly navštěvovat třídy hlavního vzdělávacího proudu, a to bez ohledu na stupeň svého postižení.
psychologie
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

271 Kč
217 Kč
Psychologie lidské odolnosti - 20%
Publikace se zaměřuje především na obecnější souvislosti adaptačního procesu člověka při zvládání na něj kladených nároků, a to s využitím teoretických i empirických poznatků, získaných autorem i dalšími badateli.
psychologie
Ukázky

Psychologie lidské odolnosti

339 Kč
271 Kč
Umění ve vědě a věda v umění - 20%
Umění je kreativní aktivitou, k níž je jedinec puzen, činem, kterým je člověk obohacován. Monografie vám alespoň částečně zprostředkovává něco, co obvykle bývá při vnímání uměleckého díla skryto.
psychologie
Ukázky

Umění ve vědě a věda v umění

458 Kč
366 Kč
Úvod do psychoterapie - 20%
Poznejte spolu s námi obor psychoterapie. Obor, jehož smyslem a cílem je prostřednictvím psychologických postupů a metod pomáhat lidem vnitřně destabilizovaným a často nemocným a nešťastným.
psychologie
Ukázky

Úvod do psychoterapie

365 Kč
292 Kč
Základy psychologie emocí - 20%
Těžištěm knihy je problematika soudobého chápání funkcí emocí v našem životě, otázky regulace - kontroly a zvládání a emocionální ovlivňování našich poznávacích procesů.
psychologie
Ukázky

Základy psychologie emocí

215 Kč
172 Kč
Rodinná terapie - 20%
Doplněné a přepracované vydání úspěšné knihy propojuje výklad teorie s praktickými ukázkami rodinných příběhů a terapeutických problémů. Cílem je vysvětlit aplikaci teorie v konkrétních situacích.
psychologie
Ukázky

Rodinná terapie

339 Kč
271 Kč
Poradenství pro pozůstalé - 20%
Co říci někomu, kdo právě ztratil milovaného člověka? Jak poradit matce, které zemřelo dítě? Co radit lidem, kteří při tragickém neštěstí přišli o někoho ze svých blízkých? Fráze plné planých útěch mohou spíš uškodit, než pomoci. Jak ale opravdu pomoci?
psychologie
Ukázky

Poradenství pro pozůstalé

186 Kč
149 Kč
Psychodiagnostika - 20%
Psychodiagnostika má v současné době stále rostoucí význam jak ve výzkumné práci, tak zejména při uplatňování psychologie v praxi.
psychologie
Ukázky

Psychodiagnostika

166 Kč
133 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 164 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 > >>