Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
osobní rozvoj

Velká kniha manipulativních technik - 20%
Knížka odkrývá tajemství přesvědčivé komunikace. Představuje více než padesát manipulativních technik a ukazuje způsoby, jak je rozpoznat a bránit se jim.
osobní rozvoj
Ukázky

Velká kniha manipulativních technik

339 Kč
271 Kč
Gurmánské jednohubky - 20%
Nechte se inspirovat recepty na rozmanité drobné studené i teplé pokrmy. Můžete je podávat jako pohoštění při jakékoliv příležitosti, ať už se jedná o klábosení s kamarádkou u skleničky vína nebo o večírek pro patnáct osob.
osobní rozvoj
Ukázky

Gurmánské jednohubky

254 Kč
203 Kč
Inkluzivní vzdělávání - 20%
Monografie je věnována pedagogickému konceptu, podle nějž by všechny děti měly navštěvovat třídy hlavního vzdělávacího proudu, a to bez ohledu na stupeň svého postižení.
osobní rozvoj
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

271 Kč
217 Kč
Odvážným (ženám) patří svět - 20%
Chcete žít nudně a nesamostatně, nebo se raději vydáte na dobrodružnou pouť životem? Kdy budete mít čas vystrčit hlavu nad hladinu a konečně být taky sama sebou? Autorka téhle knihy na to dává jasnou a srozumitelnou odpověď: TEĎ!
osobní rozvoj
Ukázky

Odvážným (ženám) patří svět

149 Kč
119 Kč
Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout - 20%
Cítíte se dlouhodobě a neúměrně vytíženi? Jste často ve stresu? Nemáte už sílu takto dále pokračovat? Pak vám hrozí tzv. vyhoření. V této knížce plné příkladů ze života zjistíte, čím se vyhoření liší od "normálního" stresu a jak se mu vyhnout.
osobní rozvoj
Ukázky

Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout

144 Kč
115 Kč
Umění ve vědě a věda v umění - 20%
Umění je kreativní aktivitou, k níž je jedinec puzen, činem, kterým je člověk obohacován. Monografie vám alespoň částečně zprostředkovává něco, co obvykle bývá při vnímání uměleckého díla skryto.
osobní rozvoj
Ukázky

Umění ve vědě a věda v umění

458 Kč
366 Kč
Debordelizace hlavy - 20%
Kniha vám poradí, jak využít větší kapacitu svého mozkového potenciálu.
osobní rozvoj
Ukázky

Debordelizace hlavy

199 Kč
159 Kč
Poradenství pro pozůstalé - 20%
Co říci někomu, kdo právě ztratil milovaného člověka? Jak poradit matce, které zemřelo dítě? Co radit lidem, kteří při tragickém neštěstí přišli o někoho ze svých blízkých? Fráze plné planých útěch mohou spíš uškodit, než pomoci. Jak ale opravdu pomoci?
osobní rozvoj
Ukázky

Poradenství pro pozůstalé

186 Kč
149 Kč
100+1 otázek a odpovědí pro kardiaky - 20%
V České republice je stále více než polovina úmrtí způsobena nemocemi srdce a cév. Kardiovaskulární onemocnění je tedy celospolečenským problémem, který musí být řešen komplexně.
osobní rozvoj
Ukázky

100+1 otázek a odpovědí pro kardiaky

149 Kč
119 Kč
Pokročilé metody manažerského rozhodování - 20%
Na trhu ojedinělá publikace, určená manažerům, podnikatelům, specialistům a studentům, vysvětluje nové pokročilé metody manažerského rozhodování, seznamuje s jejich principy a možnostmi využití a uvádí konkrétní aplikace v podnikání.
osobní rozvoj
Ukázky

Pokročilé metody manažerského rozhodování

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 180 položek
<< < 1 .. 16 17 18