Nejprodávanější tituly - říjen 2021
hudba

Noční obraz
Vladimír Mišík, jehož poslední deska Jednou tě potkám získala šest cen Anděl a zaznamenala vynikající ohlasy, vydává v září 2021 nové studiové album s názvem Noční obraz.
hudba

Noční obraz

670 Kč
Merci!
V rámci příprav oslavy devadesátky Hany Hegerové vznikl před rokem nápad sumarizovat její frankofonní repertoár. To téma se jí velmi zalíbilo a ráda s ním souhlasila. Osud rozhodl o tom, že letošní přípravné práce již mohli sledovat její potomci.
hudba

Merci!

844 Kč
Karel
Rok bez Karla Gotta bude připomenut premiérou dokumentu kameramana Jana Malíře a režisérky Olgy Malířové Špátové. Tento soundtrack je totiž zásadně důležitý tím, že dává písničky do nových souvislostí, daných podobou životopisného dokumentu.
hudba

Karel

154 Kč
Semafor - Jiří Suchý a Jiří Šlitr
Komplet 9 her z let 1965–1970 / 15CD. Pokračování kompletu nahrávek her divadla Semafor, které v této ucelené podobě vycházejí zcela poprvé.
hudba

Semafor - Jiří Suchý a Jiří Šlitr

1 688 Kč
Džus noci
Skupina Mig 21, která sama sebe nazývá jako „chlapecká, taneční, pěvecká a striptérská skupina z Prahy 5-Smíchova”, přichystala nové studiové album „Džus noci”.
hudba

Džus noci

557 Kč
Na správné cestě
Štefan Margita s vášní a naléhavostí v písních o lásce a naději.
hudba

Na správné cestě

383 Kč
Na vařený nudli
Druhé CD Nerezu bylo v roce 1988 vysoce ceněné jak pro hudební obsah, tak pro obal grafika Michala Cihláře. Zuzana Navarová, Vít Sázavský, Zdeněk Vřešťál a Vladimír Vytiska překvapili kompletem skladeb v podobě oproti koncertnímu provedení.
hudba

Na vařený nudli

296 Kč
Pro radost. For Joy
Živá nahrávka byla pořízena 30. 7. 2020 v rámci Připomínek Folkových prázdnin v Náměšti nad Oslavou.
hudba

Pro radost. For Joy

449 Kč
V penziónu Svět
Návrat mimořádného alba dua H + H a výtečných hostů. Skladatel Petr Hapka a textař Michal Horáček připravili deset písní, našli pro ně ideální pěvecké interprety, doprovázené luxusním studiovým orchestrem.
hudba

V penziónu Svět

527 Kč
Dýchej
Mimořádné album, které získalo 3 ceny Anděl a je završením nenapodobitelné hudební cesty Davida Stypky. Charismatický písničkář ze severu Moravy připravil jedenáct autorských písní.
hudba

Dýchej

593 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 99 položek
1 2 3 .. 10 > >>