Nejprodávanější tituly - říjen 2021
dobrodružné

Mezi piráty - 11%
Až do téhle chvíle si Bára myslela, že v drnových domečcích žijí jen hobiti. Díky atlasu zjistila, že tak v minulosti žili i Islanďané. Zatímco v Evropě zuří třicetiletá válka, obyvatelé malého ostrůvku u islandského pobřeží mají jiné starosti.
dobrodružné

Mezi piráty

224 Kč
199 Kč
Spočítej hvězdy - 6%
(3x)
Okupaci své země si kamarádky Annemarie a Ellen téměř neuvědomují až do chvíle, kdy Němci začnou v Dánsku pronásledovat Židy. Ellen je totiž Židovka a ocitá se v ohrožení života. Annemariini rodiče se rozhodnou malou kamarádku své dcery zachránit.
dobrodružné
Ukázky

Spočítej hvězdy

219 Kč
206 Kč
Vinnetou I. - 11%
Nejslavnější indiánský příběh o přátelství, čestnosti a odvaze náčelníka Apačů Vinnetoua a jeho bílého bratra Old Shatterhanda se u nás stal legendou. Text vychází v nezkrácené podobě ve třech svazcích s obálkami Gustava Kruma.
dobrodružné

Vinnetou I.

242 Kč
215 Kč
Vynález zkázy - 11%
Podivuhodné cesty vynálezce Thomase Rocha, inženýra Simona Harta, hraběte Artigase a dalších, v napínavém příběhu dle Verneova románu Vynález zkázy.
dobrodružné

Vynález zkázy

252 Kč
224 Kč
Death Note 6 - Zápisník smrti - 11%
Jeden z členů mocné firmy Jocuba je nový Kira... a L na něj začíná líčit past! Jenže políčit na někoho, kdo vládne nadpřirozenými schopnostmi, není žádná legrace.
dobrodružné

Death Note 6 - Zápisník smrti

224 Kč
199 Kč
Vango - 11%
(5x)
Vango je tajuplný hrdina, který se snaží rozluštit záhady obestírající jeho život.
dobrodružné
Ukázky

Vango

495 Kč
440 Kč
Naruto 5: Vyzyvatelé - 11%
Během svého tréninku na nindži tři studenti, Naruto, Sakura a Sasuke, ovládli nové bojové techniky, potýkali se s nebezpečnými zabijáky a potáceli se na hranici života a smrti. Napínavý komiks pro děti.
dobrodružné

Naruto 5: Vyzyvatelé

206 Kč
183 Kč
Smrtislav Hezoun II - Hra s ohněm - 6%
(2x)
V druhém dílu trilogie se opět setkáte s mazaným detektivem a mocným čarodějem Smrtislavem Hezounem, mistrem triků, elegánem a džentlmenem doslova od kosti, jehož mimořádné schopnosti neumenšuje ani to, že už je dávno po smrti! Pro čtenáře od 9 let.
dobrodružné

Smrtislav Hezoun II - Hra s ohněm

236 Kč
222 Kč
Knoflíková válka - 20%
Příběh o nesmiřitelné válce Loverňáků a Velraňáků, dvou klukovských part ze sousedních vesnic, které se zarputile nenávidí a bojují proti sobě všemi možnými způsoby.
dobrodružné
Ukázky

Knoflíková válka

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 199 položek
<< < 1 .. 18 19 20