Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
hobby

Trénink herní přirozenosti - 20%
Podstatou této knihy je přiblížit trenérům sportovních her, koučům, učitelům a v neposlední řadě i rodičům, jak funguje sebeuvědomování při sportovním výkonu a na základě toho nastínit novou cestu, jak postupovat při výchově sportovních talentů.
hobby
Ukázky

Trénink herní přirozenosti

169 Kč
135 Kč
Běhání - 20%
(1x)
Další publikace známých autorů je určena úplným začátečníkům i pravidelně a systematicky běhajícím sportovcům, jejichž cílem je získání a udržení kondice a zvyšování výkonnosti.
hobby
Ukázky

Běhání

169 Kč
135 Kč
Drátované nápady - 20%
(1x)
Publikace nabízí nové motivy, které díky podrobným fotografiím a přehledným návodům zvládnou všichni, kteří ovládají alespoň základy drátenictví; na své si přijdou i pokročilí dráteníci, kterým nabídne moderní pojetí řemesla .
hobby
Ukázky

Drátované nápady

152 Kč
122 Kč
Mozaikování - 20%
Kniha je věnována technice mozaikování. Mozaika je výzdoba poskládaná z drobných segmentů - mozaikových kamenů, které mohou být ze skla, kamínků, keramiky, porcelánu i dalších materiálů.
hobby
Ukázky

Mozaikování

157 Kč
126 Kč
Šijeme na panenky - 20%
Kniha Šijeme na panenky je jedinečná publikace edice Šikovné ruce, která je určena pro všechny zručné milovníky štíhlých panenek.
hobby
Ukázky

Šijeme na panenky

157 Kč
126 Kč
Batika - 20%

Kniha seznamuje čtenáře s výjimečnou technikou barvení textilií tye-die, kterou lze jednoduše dosáhnout výborných efektů. Tato technika patří mezi rezervní techniky barvení látek, nazývaná také tvarová vícebarevná batika.

hobby
Ukázky

Batika

209 Kč
167 Kč
Vyrábíme mýdla - 20%
Mýdlo používáme několikrát denně a tudíž bychom neměli podceňovat vliv na naše tělo. Proto musíme mít na paměti, že průmyslově vyráběná mýdla nebo levná s nejistým původem mohou obsahovat chemikálie, které mohou uškodit naší pokožce.
hobby
Ukázky

Vyrábíme mýdla

118 Kč
94 Kč
Chov koček - 20%
(1x)
Po delší době se všem milovníkům koček dostává do rukou publikace, která se věnuje chovu koček v celé šíři. Vedle tradičních, zkušenostmi ověřených postupů v péči o kočky i o jejich odchovu tu najdou informace nanejvýš aktuální.
hobby
Ukázky

Chov koček

254 Kč
203 Kč
Batikujeme a malujeme na textil - 20%
Batikování a barvení látek od klasických technik, přes méně známé modernější způsoby barvení a batikování, až k možnostem malby na hedvábí. To všechno naleznete v novém titulu z edice Šikovné ruce.
hobby
Ukázky

Batikujeme a malujeme na textil

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2