Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
cestování

Z Etiopie a odjinud - 20%

Odjinud: Z Etiopie, Sardinie, Moravy, Bruselu. Co tyto čtyři destinace mají společného? Zjištění, že lidé jsou všude na světě v podstatě stejní. Záleží jim na stejných věcech. Lpějí na své zemi, na své kultuře. Především však žijí ve světě, jehož dějiny a příběhy jsou propojeny... Dnes ještě mnohem více než v minulosti.

cestování
Ukázky

Z Etiopie a odjinud

245 Kč
196 Kč
Rok zázraků
Svazek reportáží světoznámého britského historika, politologa a publicisty představuje jedinečné zachycení převratných událostí roku 1989, tak jak postupně zasáhly čtyři středoevropské komunistické režimy včetně tehdejšího Československa.
cestování
Ukázky

Rok zázraků

158 Kč
Brazílie - 20%
(1x)
Humoristická knížka, která je současně užitečnou konverzační příručkou a učebnicí, jak překonat nedorozumění způsobená portugalským jazykem i kulturní odlišností temperamentních Jihoameričanů.
cestování
Ukázky

Brazílie

154 Kč
123 Kč
Daleké cesty - 20%
Populární německá turistka Christine Thürmerová absolvovala mnoho dálkových túr, některé trvaly dokonce šest měsíců. Dozvíte se o inspirativních dobrodružstvích z Pacifické hřebenovky či z Austrálie. Zkušená autorka v knize vysvětluje, co si vzít s sebou i spoustu dalších rad a tipů, čehož můžete…
cestování
Ukázky

Daleké cesty

209 Kč
167 Kč
K pramenům Eufratu a Tigridu - 20%
Josef Wünsch podnikl v letech 1881–1883 expedici do Arménie a Kurdistánu, tehdy okrajových oblastí jihovýchodní části Osmanské říše. Jeho výprava přinesla řadu zeměpisných objevů a zjištění.
cestování
Ukázky

K pramenům Eufratu a Tigridu

239 Kč
191 Kč
Nový Zéland - 20%
Nový Zéland je zemí úchvatných přírodních scenérií. Vydejte se společně s autorem na výpravy po krásách obou jeho ostrovů. V publikaci je detailně popsáno 32 nejzajímavějších výprav do divoké přírody Zélandu.
cestování
Ukázky

Nový Zéland

139 Kč
111 Kč
Velká cesta kilem za Čingischánem - 20%
(1x)
Škodou 100 do Mongolska a zpět! Manželé Urbanovi zase vyrazili na dlouhou cestu starým střepem. Škodou 100 z roku 1969. A na své dlouhé cestě si psali deník, aby ani jedna historka, ani jeden zážitek nezapadl.
cestování
Ukázky

Velká cesta kilem za Čingischánem

258 Kč
206 Kč
Jací jsou? - Češi - 20%
Nový zábavný průvodce popisuje českou povahu, tradice a životní styl. My všichni samozřejmě víme, čím žijeme, co máme rádi a čemu věříme. V knize ale zjistíte, jak nás vidí ve světě, a to není totéž.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Češi

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Japonci - 20%
Zábavný průvodce japonskou povahou. Poznejte povahu Japonců opravdu do hloubky. Seznamte se s jejich mentalitou neotřelou formou, vážně i humorně, s nadsázkou i pochopením.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Japonci

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Kanaďané - 20%
Nový zábavný průvodce popisuje povahu a životní styl Kanaďanů. Dočtete se detaily z jejich každodenního života, čím žijí, čemu věří, jak funguje rodina, škola a společnost.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Kanaďané

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>