Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
dobrodružné

Žeberův odkaz - 20%
Jedenáctiletý Edwin zmizel! Jeho kamarádům Anežce, Viky, Ptáčkovi a Klárce je jasné, že to nějak souvisí s profesorem Žeberou a zápisníkem, který by v nepovolaných rukou proměnil šumavské hvozdy v kamennou poušť.
dobrodružné
Ukázky

Žeberův odkaz

199 Kč
159 Kč
Alea - dívka moře: Síla přílivu - 20%

Setká se Alea konečně se svojí matkou? Čtvrté pokračování příběhu o Alee, dívce moře. Posádka Alfa cru prchá před krutým doktorem Orionem. Alea zná jeho děsivé tajemství a ví, že ji nenechá jen tak jít.

dobrodružné
Ukázky

Alea - dívka moře: Síla přílivu

249 Kč
199 Kč
Doba kamenná - 20%
(1x)
Jeden z prvních živých tvorů, které Bára spatřila, byl – mamut. Naštěstí za řekou. Když se však jeden muž z Liščího lidu, kde Bára našla útočiště, rozhodl pomstít bratra, jehož zabil dýkozubý lev, začalo pro Báru dobrodružství napínavější...
dobrodružné
Ukázky

Doba kamenná

212 Kč
170 Kč
Psí hrdina - 20%
Přečtěte si příběh o tom, jak se z neduživého štěňátka stane psí hrdina! Lovecká fenka Asta přivede na svět pět štěňat. Jedno z nich, Arpy, se narodí s vykloubenou nožkou. Co se psem, který nechodí? Arpy se nevzdává a všechny hodně překvapí.
dobrodružné
Ukázky

Psí hrdina

161 Kč
129 Kč
Kdo zabil Snížka? - 20%
(1x)
Po knížce Bertík a čmuchadlo přichází úspěšná autorka knih pro dospělé s dalším neobyčejným příběhem pro děti, tentokrát s detektivní zápletkou. Knihu ilustrovala Tereza Ščerbová, držitelka ocenění Zlatá stuha za roky 2015 a 2016.
dobrodružné
Ukázky

Kdo zabil Snížka?

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 25 položek
<< < 1 2 3