Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
příběhy ze života

Skopičiny kocoura Silvestra - 20%
Krásně ilustrované pohádky plné zvířátek potěší všechny malé čtenáře. Navíc jsou doplněny množstvím veselých básniček a praktických úkolů.
příběhy ze života
Ukázky

Skopičiny kocoura Silvestra

161 Kč
129 Kč
Žeberův odkaz - 20%
Jedenáctiletý Edwin zmizel! Jeho kamarádům Anežce, Viky, Ptáčkovi a Klárce je jasné, že to nějak souvisí s profesorem Žeberou a zápisníkem, který by v nepovolaných rukou proměnil šumavské hvozdy v kamennou poušť.
příběhy ze života
Ukázky

Žeberův odkaz

199 Kč
159 Kč
Anna z Avonlea - 20%
Ve druhé knize z řady o Anně naše milá rusovláska přijme místo učitelky v avonleaské škole. Také se rozhodne založit v Avonlea okrašlovací spolek.
příběhy ze života
Ukázky

Anna z Avonlea

209 Kč
167 Kč
Kapky na kameni - 20%
(1x)

50 neobyčejných příběhů neobyčejných žen Příběhy padesáti žen a dívek z Čech a Slovenska, které posouvaly hranice. Nenápadné ale vytrvalé rebelky bojovaly za práva žen, snažily se uplatnit v umění, sportu nebo ve vědě.

příběhy ze života
Ukázky

Kapky na kameni

279 Kč
223 Kč
Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 2 - 20%
(1x)

Uličníci z Posázaví znovu v akci Žáci Kopyto a Mňouk mají už zase napilno. S nadšením se pouští do nových lumpáren i sportovních zápolení, a jak už je u nich zvykem, ne vždy vše dopadne tak, jak si původně plánovali. Kapitán Ošmera si ani tentokrát neodpočine, malí detektivové ho totiž pořádně zaměstnávají.

příběhy ze života
Ukázky

Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 2

189 Kč
151 Kč
Ňouma z áčka - 20%

Je Toník opravdu takový ňouma, jak se zdá? Toník je neprůbojný, trochu nešikovný a bojácný, prostě kam ho člověk postaví, tam ho najde.

příběhy ze života
Ukázky

Ňouma z áčka

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 26 položek
<< < 1 2 3