Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
všeobecné a ostatní

Mikrobiom lidského těla - 20%
Mikrobi jsou našimi celoživotními partnery v nemoci i ve zdraví. Nejdůležitější jsou pro nás na začátku života a před jeho koncem. Autoři podávají přístupnou formou nejnovější zásadní vědecké informace o mikrobiomu lidského těla.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Mikrobiom lidského těla

269 Kč
215 Kč
Pandemie - 20%
V minulosti patogeny kosily společnosti, vyčerpávaly státy, měnily způsob života, pohyb i styky mezi lidmi zrovna tak silně a fatálně jako dnes nový koronavirus.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Pandemie

249 Kč
199 Kč
Revoluce v hubnutí - 20%
JeJe to tak jednoduché a nemusíte své tělo trápit drastickými dietami. Stačí jednou týdně držet půst s omezením na vybrané pokrmy. Půst je tradiční a osvědčený prostředek k očištění těla a odstranění nahromaděných škodlivých látek.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Revoluce v hubnutí

110 Kč
88 Kč
Bezlepková kuchařka vhodná i pro vegany - 20%
Velké množství raw receptů! Tato kniha vám může být inspirací, jak jíst zdravě, bezlepkově a s klidem v duši... Je napsaná českým odborníkem na veganskou stravu, všechny suroviny použité v knize jsou dostupné v ČR.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Bezlepková kuchařka vhodná i pro vegany

199 Kč
159 Kč
Břišani - 20%
(3x)
Máma je v nemocnici a malý Tom doma hospodaří jen s tátou. O víkendu k nim přijede na návštěvu maminčina sestra, teta Radka s dcerou Luckou. Trochu vypomáhá v domácnosti a při tom vypráví, jak se to vlastně má s jídlem a trávením, jak funguje tajemná Bříše – říše v našem břiše.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Břišani

209 Kč
167 Kč
Gerontologie pro sociální práci - 20%
Přehledový text o problematice stárnutí je určen zaměstnancům sociální sféry, kteří pracují se seniory v nepříznivé sociální situaci a s nízkou mírou soběstačnosti.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Gerontologie pro sociální práci

300 Kč
240 Kč
Nemocná Amerika - 20%
(3x)
Vedle jarní světové zdravotní krize inspirovala Timothyho Snydera k sepsáni Nemocné Ameriky i osobní zkušenost s americkým zdravotnictvím.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Nemocná Amerika

149 Kč
119 Kč
Kosmetika hrou - 20%

Vyrobte si svoji vlastní kosmetiku. Stojí to za to! Tato voňavá kuchařka přináší návody na výrobu čistě přírodní kosmetiky a drogerie, které jsou v souladu s přírodou, netoxické a ekologicky šetrné.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Kosmetika hrou

209 Kč
167 Kč
Myslet srdcem - 20%
(4x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Myslet srdcem

239 Kč
191 Kč
Pomalá dieta - 20%
V Pomalé dietě Marc David ukazuje nový způsob, jak porozumět našemu vztahu k jídlu. Zaměřuje se na kvalitu a na možnosti, jak skrze potěšení z jídla proměnit a vylepšit metabolismus.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Pomalá dieta

240 Kč
192 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 51 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>