Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
historické romány

Vlk a dýka - 20%
(8x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
historické romány
Ukázky

Vlk a dýka

198 Kč
158 Kč
Ohnivé znamení - 20%
(2x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
historické romány
Ukázky

Ohnivé znamení

248 Kč
198 Kč
Bratrstvo růžového kříže
Prahu na sklonku 16. století vyděsí letáky záhadného Bratrstva růžového kříže, které se přes noc objevují na vratech kostelů. Jejich autoři slibují příchod dne osvícení a rozdrcení ďábla nevědomosti.
historické romány
Ukázky

Bratrstvo růžového kříže

189 Kč
Dítě třetí říše - 20%
(1x)
Anke je vězeňkyní v lágru, a aby přežila, dělá to, co umí nejlépe – pomáhá svým spoluvězenkyním porodit a starat se o novorozence. Jenže pak si její činnosti všimne kdosi důležitý a Anke čelí zdrcující volbě. Eva Braunová totiž čeká děťátko.
historické romány
Ukázky

Dítě třetí říše

249 Kč
199 Kč
Maria Montessoriová - Učitelka nové doby - 20%
(1x)
Maria Montessoriová byla výrazná osobnost, pocházela ze zámožné italské rodiny, v roce 1896 se stala první doktorkou medicíny v Itálii, zajímala se o výchovu mentálně postižených dětí a o otázku dětských nervových nemocí, později se věnovala propagaci svého programu vzdělávání.
historické romány
Ukázky

Maria Montessoriová - Učitelka nové doby

209 Kč
167 Kč
Nebe nad Kilimandžárem - 20%
(2x)
Charlotta Harmsenová sní o dalekém světě a cestách do exotických zemí a nijak nepospíchá s manželským svazkem. Je jí dvaadvacet let, když dostane nabídku k sňatku od mnohem staršího Christiana Ohlsena.
historické romány
Ukázky

Nebe nad Kilimandžárem

349 Kč
279 Kč
Nesnáze s láskou - 20%
Milá lady Věrnolásková, jsem dívka z urozené rodiny, ale jsem zoufale plachá, zvlášť při setkání s osobami opačného pohlaví… Když má Clara Deverillová vystupovat jménem lady Věrnoláskové, znamená to pro ni udílet rady ohledně problémů..
historické romány
Ukázky

Nesnáze s láskou

269 Kč
215 Kč
Pád Cařihradu - 20%
(3x)
Dobytí Cařihradu neboli Konstantinopole osmanskými Turky v roce 1453 je definitivním stvrzením zániku Byzantské říše. Barvitá románová freska slavného finského romanopisce Miky Waltariho líčí poslední měsíce v životě města, náboženské i politické spory a boj o moc.
historické romány
Ukázky

Pád Cařihradu

349 Kč
279 Kč
Sem s tím Skotem - 20%
(1x)
MacTaggertovi bratři mají jeden jediný úkol: najít si anglické nevěsty, jinak přijdou o všechno! Coll MacTaggert, vikomt Glendarril, je vysoký, drsný skotský horal, který nerad někoho poslouchá.
historické romány
Ukázky

Sem s tím Skotem

249 Kč
199 Kč
Sestry z Titaniku - 20%
(1x)

Jedna cesta jim navždy změnila život Palubní lístek na Titanic se pro nemajetné irské sestry stane životní šancí. Nora bude vychovatelkou v zámožné rodině a Delia přijme místo posluhovačky. Po osudném lodním neštěstí se však Delia ocitne osamocená v New Yorku a souhrou nedorozumění se stane tím, kým měla být její sestra – guvernantkou.

historické romány
Ukázky

Sestry z Titaniku

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 162 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>