Nejprodávanější hudba - říjen 2021
hudba

Brutální lyrika
Legendární album "Brutální lyrika" je studiové album pražské hudební skupiny Psí vojáci. Obsahuje deset skladeb s texty Filipa Topola z let 1994–1995. Deska byla nahrána v červnu a červenci 1995 v brněnském studiu Audio Line.
hudba

Brutální lyrika

629 Kč
B-Sides & Rarities - Part II
V různých formátech vyšla reedice „prvního dílu“, vydaného původně v roce 2005 a nově také pokračování kompilace „B-Sides & Rarities“, které obsahuje těžko dostupné B-strany singlů a raritní nahrávky z katalogu a archivu Nick Cave & The Bad Seeds.
hudba

B-Sides & Rarities - Part II

710 Kč
Buena Vista Social Club (25th Anniversary Edition)
Celé album bylo natočeno skupinou jedinečných hudebníků během pouhých sedmi dnů pod producentským dohledem Ry Coodera a stalo se před čtvrtstoletím skutečně celosvětovou hudební událostí.
hudba

Buena Vista Social Club (25th Anniversary Edition)

332 Kč
Cela
Nerez & Lucia navazují na tvorbu slavné folkové skupiny Nerez založené vroce 1981 autorskou trojicí Zuzana Navarová –Zdeněk Vřešťál –Vít Sázavský
hudba

Cela

314 Kč
Country hity
Country hudba patří k nejoblíbenějším žánrům u nás. Na novém výběru toho nejlepšího najdete i aktuální interprety, kteří se coiuntry u nás věnují.
hudba

Country hity

323 Kč
Čikori
Skladby nesou typický vklad umění Vladimíra Václavka a Ivy Bittové. Vzácně vyrovnaná deska, kde perfektní zvládnutí nástrojů je povinnost, snáší i ta nejpřísnější měřítka, přes laťku nastavenou Bílým Infernem se Čikori přehupují s nevídanou lehkostí.
hudba

Čikori

449 Kč
Duets
Stignovo album Duets je průřem skladeb od roku 1992 do roku 2021. Na dvou vinylech je možné nalézt skladby nazpívané s Herbiem Hancockem, Ericem Claptonem, Annie Lennox, Charlesem Aznavourem, Shaggym aj.
hudba

Duets

1 061 Kč
Future Past
V pořadí 15. studiové album, společně s kapelou produkovali slavní producenti Erol Alkan, Giorgio Moroder and Mark Ronson.
hudba

Future Past

647 Kč
Huh!
Kapela Wohnout oslavuje čtvrtstoletí své existence vydáním desátého řadového alba, které nese netradiční pojmenování - HUH!. Čtrnáct písní s klasickým „wohnoutím“ rukopisem vznikalo v období lockdownu ve spolupráci s producentem Michalem Skořepou.
hudba

Huh!

764 Kč
Labutie piesne
Album Labutie piesne z roku 1993 je voľným pokračovaním albumov Zelená pošta a Na II. programe sna, ktoré spoločne vytvorili Pavol Hammel, Marián Varga a Radim Hladík.
hudba

Labutie piesne

287 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 95 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>