Nejprodávanější knihy - říjen 2021
Vysoké školy a VOŠ

Vybrané kapitoly z teoretické fyziky I - 11%
První díl učebnice určené pro vysokoškolské studenty fyziky i další zájemce. Obsahuje základní partie z teoretické mechaniky, kvantové teorie a matematiky pro fyziky.
Vysoké školy a VOŠ

Vybrané kapitoly z teoretické fyziky I

360 Kč
320 Kč
Analytická chemie - 11%
Učebnice Analytická chemie vznikla jako překlad devátého vydání světově používané učebnice Fundamentals of Analytical Chemistry, která si již od svého prvního vydání v roce 1963 získala trvalé celosvětové uznání.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Analytická chemie

1 080 Kč
960 Kč
Somatologie - 11%
Základní učebnice předmětu Základy anatomie a fyziologie člověka od renomovaného autora učebnic a skript a přednášejícího somatologie, anatomie a kineziologie. Publikace je doplněna téměř dvěma sty obrázky, které doplňují a ilustrují text.
Vysoké školy a VOŠ

Somatologie

314 Kč
279 Kč
Angličtina pro nechápavé - 11%
Skutečně užitečná učebnice angličtiny, která neobsahuje zbytečná pravidla a nezapamatovatelné výjimky. Jen opravdový, živý jazyk, jaký uslyšíte na cestách.
Vysoké školy a VOŠ

Angličtina pro nechápavé

179 Kč
159 Kč
Metody výroby neželezných kovů a zpracování odpadů - 11%
V knize jsou souhrnně vyloženy hlavní principy fyzikálních a chemických procesů umožňujících extrakci kovů z rudných surovin nebo kovonosných odpadů a rafinaci vyrobených kovů. Tematicky je kniha rozdělena do čtyř částí.
Vysoké školy a VOŠ

Metody výroby neželezných kovů a zpracování odpadů

324 Kč
288 Kč
Názvosloví anorganické chemie podle IUPAC - 11%
Jakýkoliv názvoslovný systém odpovídá stupni vývoje a úrovni vědění v době, kdy vznikl, a jeho přizpůsobení novým poznatkům často vede k porušení vnitřní konzistence, vzniku paralelních nomenklaturních systémů a celkovému nárůstu komplexity.
Vysoké školy a VOŠ

Názvosloví anorganické chemie podle IUPAC

405 Kč
360 Kč
Bakalářská a diplomová práce - 11%
Usnadněte si nelehký úkol, kterým je napsání bakalářské nebo diplomové práce! Vytvořit dobrou vysokoškolskou kvalifikační práci není snadné; je třeba dodržet stanovená pravidla, kterých není málo. Kniha vás přehlednou a návodnou formou provede.
Vysoké školy a VOŠ

Bakalářská a diplomová práce

161 Kč
143 Kč
Francouzština pro pokročilé samouky 2. + CDmp3 - 11%
Učebnice je určena všem, kdo zvládli základy francouzštiny. V úvodní lekci se opakují nejzákladnější jevy, v dalších lekcích se postupně připomínají další.
Vysoké školy a VOŠ

Francouzština pro pokročilé samouky 2. + CDmp3

440 Kč
391 Kč
Němčina pro začátečníky a samouky - 11%
Tato učebnice němčiny s velmi pozvolným tempem výuky vhodná pro studenty s jiným než jazykovým nadáním, Vás dovede přibližně na úroveň B1.
Vysoké školy a VOŠ

Němčina pro začátečníky a samouky

449 Kč
399 Kč
Cvičebnice angličtiny 1.
Kniha je vhodným doplňkem jakékoliv učebnice angličtiny, může však být používána i samostatně ke každodennímu procvičování a rozšiřování slovní zásoby.
Vysoké školy a VOŠ

Cvičebnice angličtiny 1.

131 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 76 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>