Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - říjen 2021
naučná, odborná a učebnice

Přetrvávající primární reflexy - 11%

V českém prostředí unikátní publikace o přetrvávajících primárních reflexech, je určena širokému spektru čtenářů a zejména těm, kteří se snaží vyřešit příčinu lavinovitě narůstajících problémů dnešních dětí s učením a chováním.

naučná, odborná a učebnice

Přetrvávající primární reflexy

441 Kč
392 Kč
Nezkreslená věda - 11%
(1x)
Rozsvítit žárovku, polknout prášek, zapnout počítač – to všechno nám připadá docela normální. Jenže za každou z těch věcí se skrývají geniální vědecké objevy a vynálezy. Že věda je nuda? Ani náhodou!
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Nezkreslená věda

446 Kč
396 Kč
Strašidelné Brno - 11%
Husí kůže zaručena! Patnáct strašidelných příběhů pro děti i rodiče. Když se do brněnských ulic a uliček začne vkrádat tma, probouzejí se strašidla i staré legendy!
naučná, odborná a učebnice

Strašidelné Brno

269 Kč
239 Kč
Vztahy aneb 7+1 osudových omylů - 11%
Proč se nám nedaří ve vztazích? Proč opakujeme stále stejné chyby? S jakými předsudky se potýkáme a které jsou největší omyly v mezilidských a partnerských vztazích?
naučná, odborná a učebnice

Vztahy aneb 7+1 osudových omylů

269 Kč
239 Kč
Život na míru - 11%
(3x)
Připadá vám, že nutně potřebujete nové tričko? Než si ho pořídíte, přečtěte si knihu Marka Rabije. Přesčasy, dětská práce, dlouhé směny, továrny v rozpadajících se barácích: cena evropské módy.
naučná, odborná a učebnice

Život na míru

377 Kč
335 Kč
Čísla nelžou - 11%
(3x)
Celosvětově uznávaný kanadský vědec českého původu nás ve své knize bere na faktografickou výpravu za poznáním. 71 tematických kapitol přináší kromě nových informací a fascinujících příkladů z energetiky, dopravy či ekologie také odpovědi na otázky typu: Proč elektrická auta zatím nejsou šetrná k životnímu prostředí? Proč je těžké předpovědět, jak zlá bude probíhající pandemie? A jak lidstvo a vynálezy moderního světa ovlivňují život na naší planetě?
naučná, odborná a učebnice

Čísla nelžou

359 Kč
319 Kč
Rusko 1917. Katastrofa - 11%
(3x)
Zubovova kniha představuje osobitý pohled na ruské revoluce, únorovou a říjnovou, v roce 1917. Autor se zde formou přednášek zamýšlí nad příčinami politického a sociálního napětí v carském Rusku na počátku 20. století.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Rusko 1917. Katastrofa

259 Kč
230 Kč
Bulšit - 11%
(2x)
Kniha Františka Koukolíka Bulšit je určena širšímu okruhu čtenářů a pojednává o nenápadné součásti naší kultury, o žvanění. Kniha nabízí základní informace k pochopení bulšitu, abychom jej dokázali odhalit a najít před ním obranu.
naučná, odborná a učebnice

Bulšit

180 Kč
160 Kč
Klaun to zkouší znovu - 11%
(2x)
Kníha Klaun si povídá s Bohem vyvolala okamžitě po vydání mimořádný zájem čtenářů a autor obdržel celou řadu ohlasů. Po několika letech se Jiří Suchý k tématu vrací a zpracoval řadu svých postřehů do volného pokračování s názvem Klaun to zkouší znovu
naučná, odborná a učebnice

Klaun to zkouší znovu

225 Kč
200 Kč
Uprdelismus - 11%
(2x)
Autor poznal všechny možné příručky k lepšímu životu, k němuž mají pomáhat různé meditace, cviky či dechová cvičení.
naučná, odborná a učebnice

Uprdelismus

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>