Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
ostatní

Éra nevinnosti
Naše země po listopadu 1989 prožila dynamický vývoj, který radikálně změnil její tvář. Kniha Éra nevinnosti. Česká politika 1989-1997 nabízí ucelené zachycení této zajímavé doby, jejíž někteří aktéři mnohdy utvářejí i dnešek.
ostatní
Ukázky

Éra nevinnosti

99 Kč
Couchsurfing v Saudské Arábii
Cesta zkušeného couchsurfera zemí mezi středověkem a budoucností – s 60 barevnými fotografiemi, 47 černobílými vyobrazeními a jednou mapou.
ostatní
Ukázky

Couchsurfing v Saudské Arábii

319 Kč
Lhala jsem

Když všechny masky spadnou. Upřímná zpověď o hledání vnitřní pravdy. „Vše, co se ti kdy stalo, mělo svůj důvod. A jakmile ten důvod poznáš, osvobodíš sebe i ostatní. Dokážeš v životě najít tolik radosti, že se tvoje srdce otevře dokořán, aby pojmulo a objalo celý svět. Nikdo tě nezachrání. Zachráníš se sama.“

ostatní
Ukázky

Lhala jsem

269 Kč
M+ B+ M
(4x)
M+B+M. Josef Mašín, Josef Balabán, Václav Morávek. Tři králové z doby nacistické okupace. Nezpochybnitelní hrdinové, kteří neváhali riskovat a položit životy za osvobození Československa....
ostatní
Ukázky

M+ B+ M

248 Kč
Mimochodem
(5x)
Slavný režisér ve svých pamětech nic neskrývá a jeho pohled na vlastní bouřlivé životní osudy nepostrádá humor. Popisuje dětství v Brooklynu, vypráví, jak se těžce protloukal jako komik, provede nás celou svou dlouhou režisérskou kariérou.
ostatní
Ukázky

Mimochodem

298 Kč
Zážitky z karantény
(1x)
Koronavirová karanténa zastavila kolotoč pracovních povinností také známé moderátorce a spisovatelce Halině Pawlowské. Najednou seděla tři měsíce doma, a tak o tom napsala deník, ze kterého vznikla tato knížka.
ostatní
Ukázky

Zážitky z karantény

249 Kč
Rudý Zeman
(2x)
Rudý Zeman je opět příběhem novinářského pátrání, které jde do hloubky zásadních politických etap Miloše Zemana a jeho vztahů.
ostatní
Ukázky

Rudý Zeman

249 Kč
Vejce a já
(6x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
ostatní
Ukázky

Vejce a já

178 Kč
Krysí stezka
(4x)
Příběh o nacistických životech, masovém vraždění, lásce, špionáži za studené války, záhadné smrti ve Vatikánu.
ostatní
Ukázky

Krysí stezka

299 Kč
Sovětistán
Vyzbrojená solidní znalostí ruštiny, zvědavostí i kritickým přístupem se norská novinářka a spisovatelka Erika Fatlandová (nar. 1983) vydává na cestu do postsovětských zemí Střední Asie – do prostoru, z nějž k nám běžně zalétají jen kusé zprávy, pokud nápad některého z místních diktátorů díky své bizarnosti pronikne na stránky západních médií.
ostatní
Ukázky

Sovětistán

349 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 243 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 25 > >>