Nejprodávanější hudba - říjen 2021

Antarktida
Písničky na album Antarktida Pokáč napsal během let 2019 a 2020, což pro něj dle jeho vlastních slov byly poměrně zásadní roky.

Antarktida

764 Kč
B-Sides & Rarities - Part II
V různých formátech vyšla reedice „prvního dílu“, vydaného původně v roce 2005 a nově také pokračování kompilace „B-Sides & Rarities“, které obsahuje těžko dostupné B-strany singlů a raritní nahrávky z katalogu a archivu Nick Cave & The Bad Seeds.

B-Sides & Rarities - Part II

710 Kč
Buena Vista Social Club (25th Anniversary Edition)
Celé album bylo natočeno skupinou jedinečných hudebníků během pouhých sedmi dnů pod producentským dohledem Ry Coodera a stalo se před čtvrtstoletím skutečně celosvětovou hudební událostí.

Buena Vista Social Club (25th Anniversary Edition)

332 Kč
Cela
Nerez & Lucia navazují na tvorbu slavné folkové skupiny Nerez založené vroce 1981 autorskou trojicí Zuzana Navarová –Zdeněk Vřešťál –Vít Sázavský

Cela

314 Kč
Country hity
Country hudba patří k nejoblíbenějším žánrům u nás. Na novém výběru toho nejlepšího najdete i aktuální interprety, kteří se coiuntry u nás věnují.

Country hity

323 Kč
Čikori
Skladby nesou typický vklad umění Vladimíra Václavka a Ivy Bittové. Vzácně vyrovnaná deska, kde perfektní zvládnutí nástrojů je povinnost, snáší i ta nejpřísnější měřítka, přes laťku nastavenou Bílým Infernem se Čikori přehupují s nevídanou lehkostí.

Čikori

449 Kč
Duets
Stignovo album Duets je průřem skladeb od roku 1992 do roku 2021. Na dvou vinylech je možné nalézt skladby nazpívané s Herbiem Hancockem, Ericem Claptonem, Annie Lennox, Charlesem Aznavourem, Shaggym aj.

Duets

1 061 Kč
Future Past
V pořadí 15. studiové album, společně s kapelou produkovali slavní producenti Erol Alkan, Giorgio Moroder and Mark Ronson.

Future Past

647 Kč
Huh!
Kapela Wohnout oslavuje čtvrtstoletí své existence vydáním desátého řadového alba, které nese netradiční pojmenování - HUH!. Čtrnáct písní s klasickým „wohnoutím“ rukopisem vznikalo v období lockdownu ve spolupráci s producentem Michalem Skořepou.

Huh!

764 Kč
Labutie piesne
Album Labutie piesne z roku 1993 je voľným pokračovaním albumov Zelená pošta a Na II. programe sna, ktoré spoločne vytvorili Pavol Hammel, Marián Varga a Radim Hladík.

Labutie piesne

287 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 102 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>