Nejprodávanější knihy - říjen 2021
biologie

Stručné dějiny stvoření - 11%
Hledání odpovědi na otázku: Jak vznikl život?
biologie

Stručné dějiny stvoření

359 Kč
319 Kč
Včelaření pro děti
Při včelaření poznáte včely dokonale - budete vědět, jak žijí, jak spolu komunikují nebo jak vzniká med a vosk. To všechno a ještě mnohem víc se dozvíte také v knížce Sarah Budeové a Rebeccy Schmitzové.
biologie
Ukázky

Včelaření pro děti

89 Kč
Anatomie a fyziologie lidského těla - 11%
Publikace seznamuje se stavbou a fungováním lidského těla v základním rozsahu, který je náplní studia psychologie, pedagogiky, sociální práce a dalších humanitních (nelékařských) oborů.
biologie

Anatomie a fyziologie lidského těla

539 Kč
479 Kč
Lidské tělo - první otázky
Proč umíme mluvit? A změní se mi barva očí? Odpovědi na všechny zvídavé otázky týkající se lidského těla se dočteš v této knize s odklápěcími okénky.
biologie

Lidské tělo - první otázky

134 Kč
Příroda od jara do zimy - 11%
Věděli jste, že matka příroda, stejně jako my lidé, velmi pečlivě hlídá čas?
biologie

Příroda od jara do zimy

269 Kč
239 Kč
Vezmi mě domů. Do jakého lesa patřím? - 11%
Seznamte se s různými typy lesů a také s rostlinami a zvířaty, které je obývají, pomocí naší party zvířat. Poznejte s partou zvířecích kamarádů různé typy lesů a uvidíte, jakou roli v daném ekosystému mají!
biologie

Vezmi mě domů. Do jakého lesa patřím?

206 Kč
183 Kč
Moudrost lesa - 11%
(2x)
Les umí dostat z lidí to nejlepší! Romantický hvozd – hluboké ticho, vůně mechu a pryskyřice, ševelení v korunách stromů: představujete si les také tak? Tato nádherná místa se stávají vlivem lidské chamtivosti a znečišťování čím dál vzácnějšími.
biologie
Ukázky

Moudrost lesa

332 Kč
295 Kč
Můj první les
Peter Wohlleben, lesník a oblíbený autor bestsellerů o lese, hospodaří ve svém revíru již léta dle ekologických zásad. V této knize vysvětluje svůj systém šetrného lesního hospodářství a napomáhá tomu, abyste svému vlastnímu lesu hlouběji porozuměli.
biologie
Ukázky

Můj první les

251 Kč
Záchrana jevů - 11%
(1x)
Barfield líčí svůj pohled na evoluci, na rozpoznávání jevů kolem nás, na procesy, které dovolují přisuzovat světu význam. Smyslové vjemy a jejich zpracování samozřejmě – ale ještě větší podíl mají paměť jedince i kultury, tradice, a jazykové dědictví
biologie

Záchrana jevů

259 Kč
230 Kč
Tělo - 11%
Předmětem knihy Tělo: čichat, česat, hmatat, propichovat, řezat je sociální a kulturní analýza lidského těla a jeho vybraných částí.
biologie

Tělo

260 Kč
231 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>