Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
sci-fi a fantasy

Sirotčinec slečny Peregrinové: Zkáza Ďáblova akru - 20%
(2x)
Velkolepé uzavření příběhu podivných dětí ze Sirotčince slečny Peregrinové je tu! Osud světa podivných je v působivém závěru série velmi nejistý.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Sirotčinec slečny Peregrinové: Zkáza Ďáblova akru

258 Kč
206 Kč
0 Tu, svazek první - 20%
(9x)

Historický životopis pojednávající o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby....

sci-fi a fantasy
Ukázky

0 Tu, svazek první

298 Kč
238 Kč
Druhá Nadace - 20%
(2x)
Osud lidstva spočívá v rukou Arkadie Darellové, čtrnáctileté dívky obtížené hrozným tajemstvím. A zatímco se vědci Druhé Nadace připravují na rozhodující střetnutí s Mezkem, zástupci přemožené První Nadace se vydávají do vesmíru na beznadějnou cestu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Druhá Nadace

188 Kč
150 Kč
Pária - Román o Bequin - 20%
(3x)
Ve městě Královna Mab není nic takové, jak se zdá. Pária, špiónka a agentka Inkvizice: tohle všechno je Alizabeth Bequin – a přitom není. Je to hádanka, dokonce i pro ni samotnou, lapenou mezi inkvizitory Gregorem Eisenhornem a Gideonem Ravenorem...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pária - Román o Bequin

149 Kč
119 Kč
Piknik u cesty - 20%
(2x)
Román Piknik u cesty je zřejmě nejslavnějším dílem bratrské dvojice. V tomto dnes již klasickém románu hraje ústřední úlohu Zóna – oblast plná tajemství a záhadných jevů, kterou po sobě zanechala mimozemská Návštěva.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Piknik u cesty

229 Kč
183 Kč
Z krve a popela - 20%
(6x)

První díl návykové fantasy ve stylu knih Sarah J. Maasové Poppy byla už od narození vyvolena, aby svět přivedla do nové éry, a její život tak nikdy nepatřil jen jí. Na ramenou jí teď leží budoucnost celého království, sama však neví, zda o to vůbec stojí.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Z krve a popela

319 Kč
255 Kč
Mycelium IV: Vidění - 20%
(19x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

238 Kč
190 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 1 - 20%
(40x)
První část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem. Komplikovaný a originální příběh začíná zničením Země, která musí udělat místo nové galaktické dálnici ...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 1

148 Kč
118 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 2 - 20%
(12x)
Druhá část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 2

148 Kč
118 Kč
Underground: Revoluce - 20%
(2x)
Svět se ponořil do temnoty, ale Praha City je šťastné město plné neonů a milionů spokojených lidí. Alespoň to tvrdí zprávy City News. Jenže i redaktoři všudypřítomného televizního kanálu vědí, že pod povrchem bublá revolta.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Underground: Revoluce

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 290 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 29 > >>