Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
romantika

Z krve a popela - 20%
(6x)

První díl návykové fantasy ve stylu knih Sarah J. Maasové Poppy byla už od narození vyvolena, aby svět přivedla do nové éry, a její život tak nikdy nepatřil jen jí. Na ramenou jí teď leží budoucnost celého království, sama však neví, zda o to vůbec stojí.

romantika
Ukázky

Z krve a popela

319 Kč
255 Kč
30 dní touhy - 20%
(2x)
Kniha Třicet dní touhy je erotický román o mladé vdově Alysse, které manžel těsně před smrtí věnoval třicet karet s různými erotickými úkoly. Rob si přeje, aby jeho milovaná po jeho smrti tyto úkoly postupně plnila.
romantika
Ukázky

30 dní touhy

297 Kč
238 Kč
Bridgertonovi: Nevhodný návrh - 20%
(3x)
Sophii Beckettové se nikdy ani nesnilo, že se jí podaří vklouznout na vyhlášený maškarní ples lady Bridgertonové, natož se tam seznámit s „krásným princem“.
romantika
Ukázky

Bridgertonovi: Nevhodný návrh

209 Kč
167 Kč
Bridgertonovi: Vikomt, který mě miloval - 20%
(3x)
Rok 1814 slibuje rušnou společenskou sezónu a vikomt Anthony Bridgerton má nejvyšší čas se oženit. Dokonce se už rozhodl, kterou z mladičkých debutantek si vybere - vyhlášenou krásku Edwinu Sheffieldovou.
romantika
Ukázky

Bridgertonovi: Vikomt, který mě miloval

209 Kč
167 Kč
Jen o trochu víc - 20%
Stella Wallinová během jediného dne přišla o všechno – perspektivního milence, práci, a dokonce i domov. Po divoké noci strávené pitím, sledováním aktivit svého ex na Facebooku a sebelítostí dojde k jedinému závěru, jak se z téhle šlamastiky vyhrabat
romantika
Ukázky

Jen o trochu víc

339 Kč
271 Kč
Klíč - 20%
(2x)
Při obhlídce opuštěné nemocnice pro duševně choré objeví Sarah kufr pacientky, která zde pobývala před padesáti lety.
romantika
Ukázky

Klíč

339 Kč
271 Kč
Popelka a vévoda - 20%
(1x)
Že by se zamilovala do vévody, Rosalind nenapadlo ani ve snu! V životě to neměla lehké, a teď – po smrti nevlastního otce – se musí postarat nejen o postiženého bratra, ale i o dva nevlastní sourozence.
romantika
Ukázky

Popelka a vévoda

109 Kč
87 Kč
Stalo se v Havaně - 20%
Když Kitty dorazila do barevné a spalující Havany ze studené Anglie, která jí byla domovem, vstoupila do jiného světa… a podlehla mu! A ten muž… ten muž byl tajemný a úžasný.
romantika
Ukázky

Stalo se v Havaně

69 Kč
55 Kč
Výměna rolí - 20%
Liam Wright je hollywoodský idol, krasavec a suverén, který může mít milenky na každém prstu. Jaký je však doopravdy, to ví pouze jeho hospodyně Shelby, jež se stará o jeho obrovské luxusní sídlo… i o něj.
romantika
Ukázky

Výměna rolí

269 Kč
215 Kč
Zrádná říše - 20%
Následkem šokující tragédie se Emilia Lancasterová stala někým, kým se nikdy stát nechtěla: vládnoucí královnou Germanie.
romantika
Ukázky

Zrádná říše

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 272 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 28 > >>