Nejprodávanější tituly - říjen 2021
cizojazyčná

Wlliam Tell (A1-A2) - 11%
Legenda praví, že na počátku 14. století, kdy Švýcaři trpěli pod nadvládou Habsburků,se jeden muž odvážil tyranům postavit. Jmenoval se Vilém Tell. Přečtěte si příběh o statečném, šlechetném a spravedlivém švýcarském národním hrdinovi.
cizojazyčná

Wlliam Tell (A1-A2)

125 Kč
111 Kč
Z mého života - 11%
(1x)
J. W. Goethe, obecně známý hlavně jako autor Fausta, byl nejenom dramatik, ale i básník, romanopisec, přírodovědec a rovněž politik – poradce tehdejší vrchnosti. Jeho autobiografie proto daleko přesahuje hranice životopisného textu.
cizojazyčná
Ukázky

Z mého života

626 Kč
556 Kč
Harry Potter and the Philosopher´s Stone - 11%
(3x)
An irresistible new edition of Harry Potter and the Philosopher's Stone created with ultra-talented designers MinaLima, the design magicians behind the gorgeous visual graphic style of the Harry Potter and Fantastic Beasts films.
cizojazyčná

Harry Potter and the Philosopher´s Stone

1 071 Kč
952 Kč
Klimatická kríza.txt - 11%
Klimatická krize.txt prostřednictvím pěti textů z různých perspektiv nahlíží na problematiku klimatické krize, ať už ve vztahu k její mediální a estetické reprezentaci, k nekropolitice a péči o divočinu, práci a kapitálu či k psychoanalýze a etice.
cizojazyčná

Klimatická kríza.txt

Peter Sit (ed.)
180 Kč
160 Kč
Lip Hook - 11%
Somewhere in the British Isles, at the end of a neglected road, there is a village called Lip Hook. For its inhabitants, the village is more than the end of the road—it’s the end of the world. Beyond it, there is nothing but mist-shrouded marshland.
cizojazyčná

Lip Hook

441 Kč
392 Kč
Od Elišky k Alence - 11%
Nyní vůbec poprvé vychází ojedinělá paralelní edice původní Carrollovy Alenky v říši divů (Alice in Wonderland) a čtyř tradičních českých překladů (Váňa, Houdek, Císař, Skoumalovi).
cizojazyčná

Od Elišky k Alence

311 Kč
276 Kč
Sancta Familia - 11%
(1x)
Knihu vytvořili bratři Tomáš a Martin Welsovi jako dárek pro své rodiče k Vánocům roku 1938. Podařilo se jim zachytit každodenní život jejich rodiny v Praze na konci třicátých let 20. století.
cizojazyčná

Sancta Familia

314 Kč
279 Kč
Sedmero požehnání - Seven Blessings
Nahlédněte do tajemného světa sedmi židovských járcajtů (výročí smrti) objektivem fotografa Jindřicha Buxbauma.
cizojazyčná

Sedmero požehnání - Seven Blessings

224 Kč
Slavné povídky / The Famous Stories - 11%

Ponořte se do tajuplné atmosféry povídek Edgara Allana Poea.

Publikace nabízí nejznámější povídky Edgara Allana Poea, mistra a průkopníka hororové literatury: Černý kocour, Zánik domu Usherů, Maska rudé smrti, Jáma a kyvadlo, Vraždy v ulici Morgu

cizojazyčná

Slavné povídky / The Famous Stories

242 Kč
215 Kč
Čechoslováci ve světě - 11%
Dějinné události druhé poloviny 20. století vyhnaly z komunistického Československa bezpočet lidí, kteří museli začít nový život v zahraničí.
cizojazyčná

Čechoslováci ve světě

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 95 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 10 > >>