Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
psychologie

Život s panikou - 20%
(1x)
Vyspat se do růžova. Bez problémů přejíždět po městě tramvají. Užít si klidnou dovolenou u moře a nestrachovat se, že každý pupínek může znamenat nevyléčitelnou nemoc…
psychologie
Ukázky

Život s panikou

149 Kč
119 Kč
Dějiny psychologie - 20%
(1x)
Psychologie citlivě reaguje na předmět svého vědeckého zkoumání, kterým je lidská mysl a její proměny v prudce se vyvíjejícím světě.
psychologie
Ukázky

Dějiny psychologie

424 Kč
339 Kč
Hypnotické skripty - 20%
Již třetí rozšířené vydání knihy obsahující soubor skriptů, které jsou určené pro hypnoterapeuty k použití pro své klienty.
psychologie
Ukázky

Hypnotické skripty

65 Kč
52 Kč
Jak překonat stydlivost, ostych a nesmělost - 20%
Nemusí se z vás stát hluční extroverti, abyste si mohli začít užívat výhody světa, ve kterém zdánlivě platí zákon silnějšího.
psychologie
Ukázky

Jak překonat stydlivost, ostych a nesmělost

229 Kč
183 Kč
Královna a divoška - 20%
(1x)
Anselm Grün a jeho sestra Linda Jaroschová vybrali 14 ženských archetypů a spojili je s postavami biblických žen. Tyto biblické ženy, které představují vždy silnou stránku určitého archetypu, mohou současným ženám pomoci odhalit vlastní podstatu.
psychologie
Ukázky

Královna a divoška

189 Kč
151 Kč
Matrix jako příležitost - 20%
Naučte se uskutečňovat své přání - je to přirozená schopnost člověka. Začněte žít takový život, který si vyberete a prožívejte jen to, při čem se cítíte dobře.
psychologie
Ukázky

Matrix jako příležitost

180 Kč
144 Kč
Velmi osobní kniha o zdraví - 20%
(3x)

Jak dát tělu to nejlepší v dnešní uspěchané době? Tipy od nejvlivnější české expertky v oblasti zdravého životního stylu.  Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat.

psychologie
Ukázky

Velmi osobní kniha o zdraví

339 Kč
271 Kč
Obecná psychologie - 20%
(1x)
Publikace se zabývá základními aspekty lidské psychiky. Vychází z vymezení obecné psychologie a jejího postavení v systému psychologických věd, uvádí i základní metody, které slouží k poznání a hodnocení jednotlivých psychických projevů a funkcí.
psychologie
Ukázky

Obecná psychologie

270 Kč
216 Kč
Před úsvitem, po ránu - 20%
Druhé vydání zahrnuje deset esejí o vývoji lidského mozku před narozením, v kojeneckém, batolecím, předškolním a školním věku včetně dospívání.
psychologie
Ukázky

Před úsvitem, po ránu

180 Kč
144 Kč
Přestaň prezentovat, začni vyprávět - 20%
Naučte se prostřednictvím příběhů dávat svým sdělením záměr, učte se z vaší osobní životní historie a važte si svých zkušeností.
psychologie
Ukázky

Přestaň prezentovat, začni vyprávět

237 Kč
190 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 164 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 17 > >>